Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, raul_ole napisał(a):

Mam wrażenie że za szybko ucieka magazynek, pół magazynka trzeba poświęcić na jedną osobę.

Albo lepiej celować... :)

Jest strzelnica, gdzie można zobaczyć jaki dmg robią bronie.

Ten pierwszy karabin potrzebuje 4-5 strzałów w klatę w zależności od odległości.

• Like 1
Opublikowano

Taki w sumie przypudrowany BF42.

- dodali latający syf i pobrudzili mapy

- menu jeszcze gorsze niż było

- dołączenie do serwerów identyczne

- mapy średnio-małe w porównaniu do starszych odsłon

- wykastrowany portal

- wybór broni w wypada gorzej

Taki nijaki ten BF6

• Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, Faflucy napisał(a):

Ktoś wie, jak ustawić swoje podświetlenie klawiatury i myszki Razer, a nie te migające gówno, które włącza się po uruchomieniu BF6?

Sprawdź w synapse

F7FF495F-97D3-4CBD-9178-352BE52EE7FF.thumb.png.397dd93d717b667e67ff4f4872545d70.png

Opublikowano

Ograłem całą kampanię single player - wrażenia jak najbardziej pozytywne, nie wiem nadal gdzie tam recenzenci widzieli problem - poprawna kampania w stylu Call of Duty - nie miałem żadnych glitchy czy bugów, skrypty też ani razu się nie "zacięły". Cała intryga fabularna wbrew pozorom istnieje i nie jest tak głupia jak to recenzenci opisywali. Pewnie po łebkach słuchali dialogów i skipowali cutscenki by jak najszybciej odklepać i zabrać się za multiplayer.

• Like 1
  • Upvote 6
Opublikowano
25 minut temu, galakty napisał(a):

W którym trybie MP gracie? Narobili teraz tyle tego że sam nie wiem co ma sens xD 

Przegrałem 7h w conquesta (dużego i tego cqb) > ciezko, ale na tym sie w bfie wychowałem i to teoretycznie dla mnie najlepszy tryb.

Dołożyłem 2h w breakthrough i gra mi się trochę lepiej, latwiej po prostu o team work jak masz 2 punkty, a nie 5+ ;)

Banowalbym wszystkich którzy przebiegają po Tobie i nie podnoszą, a troche mniej to boli na tym breakthrough, bo 2ga/3cia osoba juz moze podniesie. 

• Upvote 1
Opublikowano

Gram głównie w przełamanie, czasem w szturm. Chyba najgorsza mapa to New Sobek City, strasznie banalna i dość brzydka kolorystycznie. Do tego nie można zburzyć tych budynków. Ogólnie z tą destrukcją to trochę słabo, część budynków można uszkodzić,a w dużej części tylko pobrudzić elewację.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś problem z crashami do pulpitu? Zero infa po prostu wywala co którąś gierke do pulpitu , sprzęt z sygny stery wczorajsze, wersja Steam.

Edytowane przez CrooV
Opublikowano
3 minuty temu, CrooV napisał(a):

Ma ktoś problem z crashami do pulpitu? Zero infa po prostu wywala co którąś gierke do pulpitu , sprzęt z sygny stery wczorajsze, wersja Steam.

Mi zcrashowalo gre 2 razy.

Bez żadnego info.

Raz w menu, raz alt tabujac.

Opublikowano
9 minut temu, CrooV napisał(a):

Niestabilny CPU. Ogarnij sprzęt i nie będzie wywalać ;) 

• Upvote 1