Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Reddzik napisał(a):

Kolejki? A co to? Nie mam kolejek na EA App. 

Są kolejki czasami, mój znajomy ma ea app a ja steam. Gierkę odpalaliśmy praktycznie w tym samym momencie u niego było 25k i musiał chwiej czekac, a ja wbiłem od razu z buta 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Kadajo napisał(a):

BTW kolejki są podobno tylko na EA App, tak ze kupienie tej gry na STEAM to był strzał w 10 :D

Mam Steam 2 razy przy wbijaniu pojawiły się kolejki. Jednak trwało to bardzo krótko.

Edytowane przez Kabor
Opublikowano

No niestety, jeśli trafi się nieogarnięty team to kampery w puszkach (tak nazywam śmierdziuchów grających pojazdami, sam gardzę graniem pojazdami w ogóle o ile nie jestem do tego zmuszony) to utrapienie i męczarnia, należy wyjść z takiego meczu niż samodzielnie próbować z nimi walczyć.

Opublikowano
2 minuty temu, caleb59 napisał(a):

tak nazywam śmierdziuchów grających pojazdami, sam gardzę graniem pojazdami w ogóle o ile nie jestem do tego zmuszony

Ja głównie helka, ale lekki pojazd wspierający piechotę tzw. Strf A4 też czasem lubię pograć. 

Opublikowano
Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

tak ze kupienie tej gry na STEAM to był strzał w 10

całość Battlefield-ów mam na EA App ale ta aplikacja tam nie wkurza że tym razem chciałem bez problemów pograć i kupiłem na Steam. I faktycznie zero problemów.

1 minutę temu, galakty napisał(a):

Ja tam lubię puszką się wbić na punkt i sieczkę zrobić, wolę paść niż campić

Jak tam wpadniesz na punkt C na Oblężenie Kairu to bankowo zaraz będzie po pojeździe bo znajdzie się kilku nadgorliwych inżynierów z RPG

Opublikowano

Przerąbane bo jak pisałem wcześniej Twój nowy team nie ogarnia, za mało inżynierów, którzy jako jedyni mają efektywne środki do walki z puszkami. Chociaż co ja gadam - ile to razy medyk przebiegał nad moim truchłem i ciężko mu było wykonać reanimację - ludzie to jełopy. :E 

Opublikowano

Medycy to największa patola, gorsza od snajperów bo od tych nie oczekuje się niczego. 

Z drugiej strony jak gram jako medyk to też nie zawsze widać kto potrzebuje pomocy w intensywnej walce, musisz się rozglądać i zaprzestać walki, ale wtedy giniesz bo akcja jest szybka. 

Opublikowano (edytowane)

Rzucać dymne - bez tego nie ma co efektywnie bawić się w medyka. Problem w tej części gry dochodzi taki, że ludzie zbyt szybko rezygnują i po prostu umierają - być może przez to, że ogólna rozgrywka jest szybsza, bardziej zwarta i chyba nie chce się im tak leżeć i czekać. Ile to razy lecę z defibrylatorem a tu mi chłop nagle rezygnuje i umiera. Mój problem polega na tym, że często wybieram reanimację kogoś ponad swoje życie i dochodzi do takich sytuacji jak opisałem - ja lecę chłopa podnieść, ten rezygnuje, ja ginę bo akurat wyskoczy przeciwnik, a ja z chu... defibrylatorem w rękach. :E 

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

A ile razy zaznaczam biegnę a ten

image.thumb.png.821ab99c282a85e6735fcab1f1d76575.png

wtedy się odechciewa podnosić.

Z drugiej strony medycy też często lecą podnosić zamiast najpierw oczyścić teren w efekcie albo giną albo ja ginę od razu po podniesieniu.

Ogólnie jak chcecie aby ktoś podnosił, naprawiał pojazd, pomógł rozwalić czołg przeciwnika to musicie grać ze znajomymi z komunikacją. Z randomami to zawsze będzie %$@$@%.

Edytowane przez Kabor
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Mój problem polega na tym, że często wybieram reanimację kogoś ponad swoje życie i dochodzi do takich sytuacji jak opisałem - ja lecę chłopa podnieść, ten rezygnuje, ja ginę bo akurat wyskoczy przeciwnik, a ja z chu... defibrylatorem w rękach.

Nie tylko Ty tak robisz. Często też tak mam.

btw. caleb59 zgłaszasz błędy te które widzisz w Battlefield 6 poprzez ten formularz ich świetny? Ja już zgłosiłem co najmniej 3 błędy, które im udokumentowałem. Zobaczymy co z tym materiałem zrobią. 

Edytowane przez Strilok
Opublikowano
4 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Problem w tej części gry dochodzi taki, że ludzie zbyt szybko rezygnują

To nie jest problem tylko tej części w poprzednich jest podobnie. To problem ludzi nie gry.

Opublikowano
Teraz, Kabor napisał(a):

Z drugiej strony medycy też często lecą podnosić zamiast najpierw oczyścić teren w efekcie albo giną albo ja ginę od razu po podniesieniu.

Tutaj winna jest też mocno skondensowana rozgrywka i mniejsze mapy - często nie masz innej możliwości.

4 minuty temu, Strilok napisał(a):

btw. caleb59 zgłaszasz błędy te które widzisz w Battlefield 6 poprzez ten formularz ich świetny?

Póki co o kant dupy to rozbić, nawet mi nie odpowiedzieli do tej pory. Sam nie wiem czy to jest cokolwiek warte.

Opublikowano
1 minutę temu, caleb59 napisał(a):

Póki co o kant dupy to rozbić, nawet mi nie odpowiedzieli do tej pory. Sam nie wiem czy to jest cokolwiek warte.

Powinni zrobić osobny dział do zbierania feedbacku. Ale widzę że Battlefield Studio ma to w nosie. Kto jak nie gracze mogą pomóc im w znajdowaniu błędów.

Opublikowano

Wczesniej pisalem, ze sa bugi zwiazane z systemem podnoszenia:

a) nie-med nie moze Cie podniesc, nawet jak klikasz 'E'
b) nie widac ze med jest w poblizu (mimo ze ma defi) w momencie czekania na reva (nie pokazuje sie odleglosc, nick)

O dziwo, zaden z tych bugow nie przytrafil mi sie jeszcze w ramach squadu, moral > biegaj ze swoim teamem ;)