Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SylwesterI.

Również ogrywam tylko TDM latając żołnierzem wsparcia rozdając amo i podnosząc powalonych :D  granat dymny żyje swoim życiem i nie zawsze upadnie tam gdzie ja bym chciał :E jak "ładnie" zaskoczy połączenie do serwera to spokojnie, można zrobić fajne KD np 30/7 :woot: mocnym ograniczeniem jest spartolona rejestracja trefień ech... 

Opublikowano
Godzinę temu, oldfashioned napisał(a):

Nie wkladalbym wszystkich z topki do worka 'dzieci coda'. Na conquescie albo na eskalacji mozesz jezdzic od flagi do flagi jak bozia w conquescie przykazala, nie fragujac i byc w topce przeciez ;)

To jest właśnie urok bfa można być w topce nie zabijając nikogo. 

20 minut temu, galakty napisał(a):

Na TDM medycy podnoszą? XD 

Ja tam od razu spacja i lecę dalej, TDM to ma być napierdzielanka, a nie leczenie lol 

Czasem widzę że ktoś prosi o rev, ale to rzadkość u mnie też leci od razu spacja, bo w czasie czekania na medyka czy zwykłego podnoszenia możesz zrobić kilka dobrych fragów i pomoc bardziej drużynie. Tdm/dm to nie podboj tylko napierdzielanie niczym w cod :)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, sniper76 napisał(a):

@SylwesterI.

Również ogrywam tylko TDM latając żołnierzem wsparcia rozdając amo i podnosząc powalonych :D  granat dymny żyje swoim życiem i nie zawsze upadnie tam gdzie ja bym chciał :E jak "ładnie" zaskoczy połączenie do serwera to spokojnie, można zrobić fajne KD np 30/7 :woot: mocnym ograniczeniem jest spartolona rejestracja trefień ech... 

Granaty to generalnie parodia, czasem jak sticky bombs, potrafią przykleić sie do ściany, ale z tą rejestracją trafień to sam już nie wiem co myśleć, na początku miałem z tym problemy, pisalem tu, potem wydawało sie ze naprawili, ale w sumie to zmieniłem karabin, na następny odblokowany i było lepiej, teraz mam korda p6p67 wali jak żyleta w punkt, nie muszę brać zapasowej broni, wolę wiecej ammo do niego, skuteczny na dystans i w zwarciu z ręki. Może sprawdź inne bronie? 

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano
Godzinę temu, BEM.22 napisał(a):

Gdzieś te 300tys  cheaterów musi grać ,statystycznie  na  20 osób tu na forum  musi być co najmniej jeden na  dopalaczu , podstaw matematyki nie oszukasz  :)

Który to perbana dostanie :E

Godzinę temu, galakty napisał(a):

Na TDM medycy podnoszą? XD 

Ja tam od razu spacja i lecę dalej, TDM to ma być napierdzielanka, a nie leczenie lol 

W TDM raczej rzadko. Sam najwięcej gram medykiem to wiem :E 

19 minut temu, skypan napisał(a):

Odpaliłem SP. Jak ktoś nie grał to nie róbcie tego. Unikać jak ognia. :kupa:/10

14 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Mam takie same uczucie, dretwe i storytelling z czapy. 2 misje zrobilem i sie zastanawiam czemu, po co.

A mi przypasował. Od taki poziom COD'a.

Spodziewałem się znacznie gorszego gówna.

Opublikowano
14 minut temu, Kadajo napisał(a):

W TDM raczej rzadko. Sam najwięcej gram medykiem to wiem :E 

Nawet na normalnych trybach nie podnoszą, stoi ciołek 3 metry ode mnie i wywalone, może za mało bonusów/zadań na podnoszenie jest? Powinno na medyku to dawać więcej XP niż zabijanie. 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, galakty napisał(a):

Powinno na medyku to dawać więcej XP niż zabijanie.

Za kill-a jest 200 pkt, za podnoszenie 100 pkt. Wydaje mi się że te 100 pkt to są bardzo łatwe punkty, o wiele łatwiejsze niż kill. Ale co kto woli. W BF zawsze był problem z podnoszeniem. Ludzie mają w dupie to. 

edit: za kill jest 100 pkt + dodatki

Edytowane przez Strilok
  • Upvote 1
Opublikowano
24 minuty temu, Strilok napisał(a):

Za kill-a jest 200 pkt, za podnoszenie 100 pkt. Wydaje mi się że te 100 pkt to są bardzo łatwe punkty, o wiele łatwiejsze niż kill. Ale co kto woli. W BF zawsze był problem z podnoszeniem. Ludzie mają w dupie to. 

edit: za kill jest 100 pkt + dodatki

za kill 100 za podnoszenie 50 chyba że z swojej druzyny to 100

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Przy tym haosie to łatwiej mi killa zrobić niż podnosić łebka który leciał na pałę i padł na środku punktu :E 

No i dobrze, najpierw się robi killa/czyści teren, a dopiero później podnosi. Inaczej będziesz leżał obok tego gościa. :E To zawsze była seria pełna skrajności - albo medyk przebiega ci po głowie bez podnoszenia, albo leci na pałę, nie patrząc na otoczenie.