Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Kabor napisał(a):

Masz kota. Może on grał. :D

No właśnie nie mam :E

A przynajmniej nie prawdziwego :hihot:

Teraz, galakty napisał(a):

Bo to z bety.... Miałeś stronkę podaną z rzetelnymi statystykami. 

No to właśnie z tej strony.

obraz.thumb.png.5a6de41541a6f470a8a602b75e1d90ad.png

Opublikowano

Nikt kto grał na botach nie będzie już miał odzwierciedlony K/D ratio prawidłowo w tej grze.

Musieliby wszystkim "bociazom" konta zresetowac.

Mi to rybka bo od BF4 na staty juz nie patrze.

W sumie K/D ratio i tak w tej grze nic nie mówi, bo to czy wygrasz czy przegrasz w dużej mierze zależy od serwera a nie twoich umiejętności.

Szczególnie jak grasz tylko piechota i nie kampisz.

Juz chyba więcej mówi nam Score per minute i objective captured.

W tej grze jest takie ADHD ze w jednej rundzie kontrolujesz mapę a w następnej nawet z respa nie można wyjść :E 

Opublikowano
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Ja nawet do 50 nie dotarłem i mam dosyć :E

Czym tu się dziwić jak grasz z botami?

To ani wyzwanie, ani przyjemność, to samo co gra na trainerach.

Ja mam chyba ledwo kdr na poziomie 2-2.1

I jest frajda, chęć poprawy, wyzwanie.

Opublikowano (edytowane)

Dziwnie sie gra o wiele gorzej niż w bf4, za dużo ich się respi w jednym miejscu (efektywnie pushują z tymi śmiesznymi brońmi bez recoila) , ze snajperką też zdejmują po chwili, mało możliwości coś przykombinować bo takie są mapy, jak już cię oznaczą to finito w pół sekundy.

Edytowane przez cz0rt
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Kadajo napisał(a):

Tak jak napisałem, tak samo żadnym wyzwaniem ani przyjemnością jest grac na serwerze gdzie z respa wyjść nie możesz.

Gra jest bardzo słabo zbalansowana.

Co to za wyzwanie grac przeciwko aimbociarzowi z padem ?

Jakoś wychodzę z respa, gram z crossplayem, myślę ze problemy ktore opisujesz nie wynikają z winy innych, czy gry jako takiej:hihot:

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Kadajo napisał(a):

Tutaj ważne jest abyś miał fov na maksa i padzik z aimbotem. Reszta jest nieistotna. 

Topka gra na mnk.  Aim assist jest niestety, jak w kazdej grze, ale akurat w bf6 nie ma tragedii juz po nerfach. 

22 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Nikt kto grał na botach nie będzie już miał odzwierciedlony K/D ratio prawidłowo w tej grze.

Musieliby wszystkim "bociazom" konta zresetowac.

Juz chyba więcej mówi nam Score per minute i objective captured.

I tak I nie.
Zgadzam sie, ze samo odjecie bots killed nie naprawia K/D. Bo nie pokazuje ile D jest na botach, ile playerach, wiec dalej K/D jest przeklamane w jakims stopniu. 
Score per minute > na botach dalo sie zrobic 5k/minute, nawet jak odejmiesz kille (czyste fragi), to nadal Ci te 5k score zostaje. Farmy botow popsuly cale statystyki, tego sie juz nie naprawi.

Objective captured... i dobre i niedobre. Pokazuje ludzi grajacych aktywnie, ale ile razy 3 osoby wskakuja w obreb flagi, a kolejne 3 stoja troche dalej zeby trzymac linie. 
Jak to statystyki, wszystko pokazuja i nic nie pokazuja ;)

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano (edytowane)

Może gdybym nie wciskał spacji i czekał na medyków to miał bym lepsze K/D, ale ze medycy lecą ostro w chuja i trzeba się doprosić zeby ktoś Cie podniósł to wyuczyłem się wciskania spacji jak widzę ze medyk jest powyżej 15m ode mnie :E 

11asdsaasd.png

Moj ostatni mecz z przed sekundy.. gdyby ludzie podnosili to miałbym nie wiem może z 5 smierci a tak :E 

20251024140536_1.thumb.jpg.cb88eba50b310a38d7a4305775ca3c46.jpg

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano

Czasem cie medyk podniesie i pyk kolejna kulka, ja to już się nauczyłem po podniesieniu nie wstawać tylko celować odrazu :hihot:

No nic, trzeba grac i ogarniać, rozwijać bronie, odblokowywać dodatki. NA pewno w tej części jest duży nacisk na QCC wiec walenie z biodra i ADHD we wszystkie strony trzeba trochę sobie wyrobić. :stukniety:

Opublikowano
51 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Jakoś wychodzę z respa, gram z crossplayem, myślę ze problemy ktore opisujesz nie wynikają z winy innych, czy gry jako takiej:hihot:

No wiem, chodzi mi o to ze twój team zostaje zepchnięty ze wszystkich punktów i nie jesteś w stanie przejąc nawet najbliższego bo tak go obstawia ze koniec.

Najgorsza mapa pod tym względem to Empire State, Manhatan Bridge i New Sobek City.

Teraz, dawidoxx napisał(a):

Latam teraz z kodrem zamiast m4 i zalożyłem se tłumika to faktycznie ludzie nie wiedzą z której strony w łeb dostają :E 

No właśnie chyba nie doceniam mapy w tej grze. Tez zacznę z tłumikiem latać i zobaczymy co będzie.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Tez zacznę z tłumikiem latać i zobaczymy co będzie.

Ogólnie to nie zakładałem tłumików do zadnej borni, zazwyczaj jakiś hamulec/tłumik płomienia, ale ukrycie oznaczania robi jednak robote ;) 20251024142157_1.thumb.jpg.71240bf8ef6e90dd78b8c866a8be1d12.jpg

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 1
Opublikowano
43 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Ogólnie to nie zakładałem tłumików do zadnej borni, zazwyczaj jakiś hamulec/tłumik płomienia, ale ukrycie oznaczania robi jednak robote ;) 

Oczywiście, że tak - w 6 wprowadzili debilny mechanizm i wszystko co nie jest tłumikiem płomienia/tłumikiem dźwięku sprawia, że fizycznie nad łbem naszej postaci miga czerwony symbol kiedy tylko strzelamy, który widać również poza mini mapą. :E 

Kretynizm taki sam dla mnie jak świecące granaty.

Opublikowano
2 godziny temu, SylwesterI. napisał(a):

Czym tu się dziwić jak grasz z botami?

To ani wyzwanie, ani przyjemność, to samo co gra na trainerach.

Też nie kumam ludzi co w grze nastawionej na multi i rywalizacje. Ktoś gra sobie z botami. XD

11 minut temu, caleb59 napisał(a):

Kretynizm taki sam dla mnie jak świecące granaty.

W opcjach sporo tych znaczników idzie wylaczyc. 

• Upvote 1