Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Sheenek napisał(a):

Ba, sporo wyzwan wlasnie wymaga BR i Gauntleta.

W COD tez tak jest ? :E

Ze jak grasz np. w Warzone to musisz też grac w klasyczny MP żeby zrobić wyzwania ? :E

Bo ja rozumiem wyzwania za XP, ale jak chcesz coś odblokować to po kiego czorta jesteś zmuszany aby grac w tryby w które nie grasz.

Opublikowano
1 minutę temu, Sheenek napisał(a):

No ten co sie na wszystkie sklepy (gry) poobrazal i na Zoloboz bedzie chodzil (nie gral/kupowal).

A, no ta. Do Bydgoszczy :hihot:

Ale poważnie tu po prostu chodzi o to, że zabiera się niektóre możliwości gry graczom i tyle.

Dajesz coś za kasę to niech cię ręka boska broni żeby to potem zabrać a kasy nie dodać, bo to czyste skurwysyństwo. (Przepraszam za język, ale inaczej się nie da)

Opublikowano

Narzekasz, ze gry sie psuja, ze ludzie grinduja niepotrzebne rzeczy - a sam sie tym jarasz jak widac.

Nie chcesz tego skina -> nie musisz grac w BR w BF6.

Nie musisz tez odblokowac wszystkich rzeczy i wszystkich skinow.

Dla mnie jest nadal spoko, nie porownujmy tych skinow do CODa, jeszcze daleko droga (chociaz zdecydowanie blizej, niz z zapoowiedzi by to wynikalo).
Ja osobiscie czekam az powstana serverki 'legacy', z default camo. Kolorowe moga zostac w BR ;)

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Sheenek napisał(a):

Na ja pare razy pewnie zagram zeby to BR obadac ale ze zwykle gram solo to tutaj na starcie jestes skazany na porazke. Bo z tego co widzialem sa tylko quads i duo? Czy cos przeoczylem?

Nie ma obowiązku latać z typem.

Opublikowano
2 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Narzekasz, ze gry sie psuja, ze ludzie grinduja niepotrzebne rzeczy - a sam sie tym jarasz jak widac.

Nie chcesz tego skina -> nie musisz grac w BR w BF6.

Nie musisz tez odblokowac wszystkich rzeczy i wszystkich skinow.

Dla mnie jest nadal spoko, nie porownujmy tych skinow do CODa, jeszcze daleko droga (chociaz zdecydowanie blizej, niz z zapoowiedzi by to wynikalo).
Ja osobiscie czekam az powstana serverki 'legacy', z default camo. Kolorowe moga zostac w BR ;)

Jeśli o mnie chodzi to absolutnie nie, ja się tym nie jaram ja to wszystkie odblokowywanie mam gdzieś.

Zapewne nawet wszystkich borni nie odblokuje, bo jak znajdę jedna którą będzie mi się dobrze grało to już tak zostanę.

Ale widzę w którą to stronę idzie i kto wie jakie absurdy zaraz wymyśla a jak pisałem, kasy już ci nikt nie odda.

To kurna w tym tak zmiażdżonym 2042 nie było takich bzdur totalnych a gra z czasem stawała się lepsza, a nie gorsza.

Tutaj niestety chyba zadziałał efekt sukcesu.

Paradoksalnie przez to, że 2042 miał tak pod górkę to nie było takich akcji.

Opublikowano

2042 wyszedl x lat temu.
Z BF6 od razu targetowali battleroyal, a battleroyal z racji tego ze jest free to play -> musi sie bronic mikroplatnosciami. 

Sama w sobie 6, jezeli bedzie miala support portalu i powstana jakies fajne legacy servery > moze byc swietna gra na lata, ktorej nie beda dotykaly zadne misie kolorowe z BR.

Opublikowano
54 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Pamiętam w BF4 była taka opcja ze automatycznie dobierało kolor i rodzaj camo do mapy na jakiej się grało.

Ale to by miało sens, więc tego nie zrobią. Mamy 2025 rok a nie jakieś bzdurki :hihot: 

Oni dalej nie naprawili wyskakiwania w powietrze na przeszkodach xD 

Opublikowano

I już nie naprawia, bo BR ważniejszy.

Już widać co się święci, To nie jest BF6 z opcja BR.

To BR z opcja BF6...

Miałem nadzieje ze jak odpala tego BR to się część świrów wyniesie tam i będzie większy spokój w BF6, a tu ci tego BR pchają w gardło jak odpalisz grę.

Zaraz sprawdzę, czy coś się zmieni jak to odinstaluje. Ale wątpię.

• Upvote 2
Opublikowano
51 minut temu, Kadajo napisał(a):

I już nie naprawia, bo BR ważniejszy.

Przeciez to robia osobne studia od multi i br tak jak przy codzie wiec skad zalozenie, ze br wazniejszy skoro jest darmowy :hihot: Mamy 2025r i nie robi tego jedno studio ;) 

Opublikowano

Jeszcze jedyny tryb w który mi się dobrze gra czyli Eskalacja zniknęła z menu głównego. Ale przynajmniej spamują mi ekran trybem BR w którego nie mam zamiaru grać. Menu było dalekie od ideału ale teraz to porażka.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

To BR z opcja BF6...

Kopiuj wklej sytuacja z CoD MW 2019, które umarło przez fakt dodania Warzone. Warzone zabił multiplayer w Call of Duty i później się to tylko ciągnęło dalej w kolejnych częściach - jak to ludzie mawiali - multi jest od szybkiego nabijania broni pod Warzone. :E 

Edytowane przez caleb59