Kadajo 7 944 Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 Jak widać pewne decyzje DICE z poprzednich BF to nie było ich widzimisię, tylko decyzje dla lepszego zbalansowania rozgrywki. Najpierw 2042 a teraz 6 jest tego idealnym przykładem
skypan 1 829 Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 Już by było dobrze jak by ograniczyli do 2 szt. rpg i min
Strilok 363 Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 6 minut temu, skypan napisał(a): Już by było dobrze jak by ograniczyli do 2 szt. rpg i min Popraw mnie jeśli źle piszę ale wydaje mi się że 4 było że albo masz miny albo spawarkę lub albo rpg albo spawarkę. I był limit min do 3
MarcoSimone 861 Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 4 godziny temu, skypan napisał(a): Ja "sram" minami non stop. Najlepiej na wyjeździe z bazy wroga. Na dodatek uzupełniają się błyskawicznie. To nie jest wina graczy ale gry. Mapy małe a na dodatek można mieć ich 6. EZ zabicia. Ale można temu łatwo zaradzić. Snajper i dron. Tylko wiadomo. Zdecydowana większość snajperów to totalne guano dla TP. Jak biorę snajpera w przełamaniu to tylko po to co na filmiku i problem z minami, robocikami znika No i ma się radochę z tych zabitych inżynierów i topka w tabeli za TP :P. Zabić mało ale przynajmniej wygrana. Timeline 2.mp4 2.53 MB · 0 pobrań Właśnie. Dwie rzeczy mnie do białości wnerwiają: zasranie minami na wyjściu z bazy i zasranie snajperami. 7 godzin temu, raiders napisał(a): Nie ma jakieś uniwersalnej broni to zależy od stylu twojej gry co ci siądzie i jaki tryb grasz . U mnie np Inżynier to PW5A3 siedzi to idealnie do odważniejszego grania tą klasą Szturmowiec to KORD top u mnie , M433 ,M4A1 ,M87A1 Wsparcie to RPKM Po prostu baw się testuj , dodatki do danej broni bardzo zmieniają jej odczucie w grze przynajmniej dla mnie . Odpowiednie dodatki do twojego stylu gry i jest zabawa . Skończyłem sesje wszystko jak po maśle leciało po za jedym wywaleniem błedu AMD ale to ster graficzny jakiś ... po za tym żadnych przycinek @Pentium D jakie masz temp z tym chłodzeniem navis240 na 7700 ? O tak, gram inżynierem i ten PM jest świetny. Teraz maksuję UMG-40, który wydaje się jeszcze lepszy. Czekam na tłumik, który nie zbija mi strzałów z biodra.
skypan 1 829 Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 1 godzinę temu, Strilok napisał(a): Popraw mnie jeśli źle piszę ale wydaje mi się że 4 było że albo masz miny albo spawarkę lub albo rpg albo spawarkę. Nie pamiętam ale wszedłem sobie na Battlelog i wszystko jasne Zamiast spawarki możesz wziąć np. miny Co do ilości to nie patrzyłem. 1
Kadajo 7 944 Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 Całe piękno wtedy polegało na tym ze trzeba było kombinować. A w BF6 możesz się uzbroić po żeby i jazda. Dla wybuchów może to i fajnie, ale dla balansu rozgrywki i taktyki to już nie bardzo.
skypan 1 829 Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 (edytowane) Ale była też lipa w pewnym sensie. Medyk zamiast defi mógł wziąć granatnik i tak wtedy średnio medykował Edytowane 16 Listopada 2025 przez skypan
Kadajo 7 944 Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 Idealnie nie było Teraz medyk ma, granatnik, granaty, amunicje, apteczkę i w sumie bóg wie co jeszcze
skypan 1 829 Opublikowano 16 Listopada 2025 Opublikowano 16 Listopada 2025 (edytowane) Ale w sumie jak tak patrzę to też tego sprzętu było od groma. Edit 2 Tak sobie zobaczyłem jakie brony miałem do wyboru u medyka Mocno zmniejszyłem podgląd ale i tak wszystkiego nie widać Dobra. Te brony to wszystko co można wziąć + karabinki i DMR. Drugi obraz to kolekcja + to co dało PREMIUM. Edytowane 16 Listopada 2025 przez skypan
oldfashioned 605 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 Teraz wyobraźcie sobie co by bylo na publikach jakby eng mial max 2 rpg. Kto pierwszy do czołgu i jazda. Pod ogarnięta gre spoko, pod publiki to harakiri dla casuali. Nie ma szans na to :>
Psiak 76 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 13 godzin temu, skypan napisał(a): Ja "sram" minami non stop. Najlepiej na wyjeździe z bazy wroga. Na dodatek uzupełniają się błyskawicznie. To nie jest wina graczy ale gry. Mapy małe a na dodatek można mieć ich 6. EZ zabicia. Ale można temu łatwo zaradzić. Snajper i dron. Tylko wiadomo. Zdecydowana większość snajperów to totalne guano dla TP. Jak biorę snajpera w przełamaniu to tylko po to co na filmiku i problem z minami, robocikami znika No i ma się radochę z tych zabitych inżynierów i topka w tabeli za TP :P. Zabić mało ale przynajmniej wygrana. Timeline 2.mp4 2.53 MB · 0 pobrań O tym skuchwysynu to już wiem czemu na moście manhatanskim nigdy z bazy czołgiem nie udało mi się wyjechać Ogolnie te kasetowe to arcydzieło, rozpierdala czołg w sekundę, a zawsze zapominam że można chyba z Ctrl na spokojnie z bazy się wyczołgać
skypan 1 829 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 @Psiak Tylko skończony cymbał nie sprawdza drogi przed sobą. 1
Psiak 76 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 Godzinę temu, skypan napisał(a): @Psiak Tylko skończony cymbał nie sprawdza drogi przed sobą. Sprawdzam zawsze, nawet często kosztem strzelania do piechoty, wpatrzony w ziemię jak szpak w pizde. Gdybym miał ustawienia terenu na ultra to może łatwiej byłoby je zauważac, często się zlewają na piaszczystym terenie, mgła i kurz też robią robotę. Bardzo rzadko widuje zwiadowców z odznaczeniami, dronami, głównie Claymore i C4 widuje i nich
Kabor 482 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 (edytowane) Godzinę temu, Psiak napisał(a): Sprawdzam zawsze, nawet często kosztem strzelania do piechoty, wpatrzony w ziemię jak szpak w pizde Często tak jest, sprawdzasz patrzysz pod gaśnice strzelasz 4 razy z wybuchowych, strzelec ze 2 magazynki a po 3 metrach i tak się okazuje, że wjechałeś na minę 6 godzin temu, Psiak napisał(a): , a zawsze zapominam że można chyba z Ctrl na spokojnie z bazy się wyczołgać Gorzej jak tak wjechałeś na ctr za kąt budynku dostajesz 3 RPG nagle chcesz się wycofać za zakręt więc albo dostajesz kolejne 3 RPG albo szybo wjeżdżasz na miny. Edytowane 17 Listopada 2025 przez Kabor
oldfashioned 605 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 Ctrl z minami powoduje ze tylko Ty ich nie odpalasz. Ktokolwiek moze w nie strzelic i 'zdetonowac'. 1
sniper76 160 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 (edytowane) Od samego początku giercowania latam wsparciuchem gdyż lubię pstrykać defibem wziąłem KV9 i jak na razie męczę się okrutnie z magazynkiem 17 pestek w porównaniu do PW7A2 (58lvl) zdecydowanie szybsze mam ruchy postaci. Lecę na naprawdę mega wysokich ustawieniach, czyli mysz 1600 DPI i w grze 46.5 wiem jestem tak gram od zawsze Edytowane 17 Listopada 2025 przez sniper76
skypan 1 829 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 (edytowane) Jednym z zarzutów do BF2042 było to, że na mapie biega sporo "klonów" gdzie nie można rozróżnić jaka to klasa. Tymczasem w BF6 Edytowane 17 Listopada 2025 przez skypan
oldfashioned 605 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 I tak dobrze ze maja na plecach gadzety, a nie jest to 'fix' skorka. Wyobraz sobie jak siedzisz w czolgu, biegnie na Ciebie assault z mlotem na plecach, a tu nagle wyciaga rpg
dawidoxx 992 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 Jaknu was wyglądają statystyki broni, czym gracie najczęściej? U mnie tak: Na razie przerzuciłem sie na pykanie z m123k i kv9 1
oldfashioned 605 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 Chyba muszę mniej grac 1 2
dawidoxx 992 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 (edytowane) Ładne wyniki Edytowane 17 Listopada 2025 przez dawidoxx
Psiak 76 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 (edytowane) 3 godziny temu, Kabor napisał(a): Często tak jest, sprawdzasz patrzysz pod gaśnice strzelasz 4 razy z wybuchowych, strzelec ze 2 magazynki a po 3 metrach i tak się okazuje, że wjechałeś na minę Gorzej jak tak wjechałeś na ctr za kąt budynku dostajesz 3 RPG nagle chcesz się wycofać za zakręt więc albo dostajesz kolejne 3 RPG albo szybo wjeżdżasz na miny. Weź tu kurwa jeszcze te robociki ogarniaj jak ci podjeżdża pod lufę i musisz to jakoś rozjebać Inżyniera z dice to robił mam wrażenie jakiś psychol. Medyk na booscie co chwilę ci odnawia rpg, wystarczy chwilowy przysiad na apteczce zrobić Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Chyba muszę mniej grac Daj linka do profilu, jebie mi tu botami/portalem Edytowane 17 Listopada 2025 przez Psiak
oldfashioned 605 Opublikowano 17 Listopada 2025 Opublikowano 17 Listopada 2025 Czas / ilosc killi sugeruje boty? Przeciez to nawet nie sa jakies kosmiczne cyfry. @dawidoxx ma zdecydowanie lepsze kill per minute ode mnie, ja jestem stary i wolno chodze.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź