Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Wydaje mi się ze oni chcą przyciągnąć graczy z COD którzy są już zmęczeni tymi gownoskorakmi i innym badziewiem.

Z tym ze to EA i wątpie ze po czasie nie zobaczymy jakiś fikuśnych skinów broni czy postaci w grze tym bardziej jak ma być jakiś darmowy tryb ;) 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
13 minut temu, Kadajo napisał(a):

Jak będą klany to zakładamy ITH ?

Zrób POPiS - będzie więcej emocji w komunikacji :E Oczywiście to skrót dla Prawdziwi Odważni Przyjaciele Inteligentnej Strategii

Opublikowano

Sam Battlefield może "da radę", ale tak jak się obawiałem:  widoczność przeciwników jest tragicznie realistyczna. Nic nie widzę. W połowie przypadków gdy grający do czegoś strzela, nie mam pojęcia do czego. 

Przez to odpuściłem sobie ostatnie Battlefieldy.

Tylko ja mam ten problem? Cała reszta starych dziadów tutaj ma w pełni zdrowy wzrok i/lub lubi te durne zabawy w chowanego i zastanawianie się, czy to co się tam dalej porusza to swój (ciemny) czy wróg (jasny) bo akurat wlazł w cień?

Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Wydaje mi się ze oni chcą przyciągnąć graczy z COD którzy są już zmęczeni tymi gownoskorakmi i innym badziewiem.

Rock słusznie zauważył, że to raczej fakt, że aktywnych fanów starych BFów jest już jak na lekarstwo. Nie stanowią tak liczebnej klienteli, która zaspokoiłaby ambicje i aspiracje EA. Trzeba zrobić nową grę, dla nowych graczy, którzy wychowali się na COD, Fortnite itp. Przy BF 2042 wizja całościowa poległa, więc teraz próbują zrobić z grubsza to samo, ale jednak opakowane w sposób, który corowi fani serii chętniej łykną.

Opublikowano
5 minut temu, Marcusfff napisał(a):

Rock słusznie zauważył, że to raczej fakt, że aktywnych fanów starych BFów jest już jak na lekarstwo. Nie stanowią tak liczebnej klienteli, która zaspokoiłaby ambicje i aspiracje EA. Trzeba zrobić nową grę, dla nowych graczy, którzy wychowali się na COD, Fortnite itp. Przy BF 2042 wizja całościowa poległa, więc teraz próbują zrobić z grubsza to samo, ale jednak opakowane w sposób, który corowi fani serii chętniej łykną.

Na razie wygląda, że udało im się to nieźle zbalansować. Bo to zdecydowanie jest bardziej Battlefiled niż COD.

Opublikowano

EA wydając na produkcję ponad 0,5 miliarda zielonych to chyba nie w kij dmuchaj :woot:

Gemeplay wygląda na prawdę mega w odniesieniu do starszych odsłon :P 

Movement postaci bardzo zbliżony do BF2042 ale trudno stwierdzić oglądając jedynie rozgrywkę bez fizycznego kontaktu. Jeżeli będzie podobny to mnie pasuje :)

Opublikowano
44 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Po części tak bo są slsycdoxprozdu ido tyłu i dive. Ale movment jest wolniejszy niż w cod za to lepszy wdg mnie i mobilniejszy niż w klasycznym bfie.

Opublikowano
30 minut temu, skypan napisał(a):

Ja tak się czuję jak oglądam tego BF6

Zrzut ekranu 2025-08-01 121542.png

Współczuję ci, dla Ciebie to cokolwiek by nie zrobili to byś powiedział meh ;) 

11 minut temu, Marcusfff napisał(a):

Czy dropnięty kod można komuś przekazać? Bo rozumiem, że Ci co się zapisali wcześniej do BF Labs będą mieli dostęp do zamkniętej części bety?

Nie ci co się zapisali tylko ci co dostali się do testów , taka subtelna różnica.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Marcusfff napisał(a):

No to macie:

B4VN-CJLW-246J-WG2R

Kto pierwszy ten lepszy :E

Wygląda na to, że się udało. :E Najlepsze jest to, że trochę przespałem temat tej bety i miałem właśnie się pytać jakie są opcje. Dzięki.

Edytowane przez Vulc
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Najwięcej godzin rozegranych w BF to mam w BF4 135 godzin, to jest cud, reszta to szkoda gadać, BF3 65 godzin, a np 2042 10 godzin xD Ale jak wiecie nie jestem wyjadaczem w multi fps, więc mnie nie ciągnie i nie dam rady siedzieć i non stop nawalać w BF, do tego ten cały hałas to wszystko nawet grając na głośnikach potrafi "rozwalić" mi głowę, więc nie dziwota, że na komisji wojskowej w czasie wojny i pokoju kazali mi "siedzieć w domu". 

Pograłem chwilę, kilka mapek w BF 2042, bo grałem na 5600x z rtx 4080S, i na tych ustawieniach co miałem wtedy na 5600x- wysokie 1440p bez DLSS teraz z Ryzenem 7700 trzymało limit 175fps (mam 180hz), dałem na full ultra i miałem spadki do okolic 160fps, do tego odpaliłem sobie Portala i tam gra się dużo przyjemniej niż na domyślnych trybach. Musiałem zrobić przerwę, bo za duży hałas, mimo, że nie mam na full głośności i jakby co to aparaty słuchowe i tak mogą samemu dostrajać i tłumić zbyt głośne dźwięki, to głowa napieprza od tej całej rozpierduchy. 
Fajnie wygląda ten BF na ultra(bez RT) działa rewelacyjnie bez procka X3D, to menu jest trochu dziwne, ale cóż nie można mieć wszystkiego.

Jeśli BF6 będzie coś na wzór BF3/4 która mi się najbardziej podobała i przekroczę te 100h to już można mówić o sukcesie.:salut: ale do tego daleka droga, bo 300zł nie dam, za żadnego BF tyle nie dałem, ba nie dałem więcej niż 50zł.xD

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano

300zl za 100h grania to i tak calkiem niezly przelicznik, gdzie czasami za 300zl masz 6h grania ;)

ja 3 i 4 ponad 500h, V prawie 800h ale nawet przy takich godzinach nie spieszy mi sie za bardzo do 6 mimo ze wyglada obiecujaco.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

co z tego wyniknie moim zdaniem zobaczymy przede wszystkim w kampanii single player.

To ktoś w ogóle odpala kampanię?

Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Dokładnie tak, schemat season passa i poziomów praktycznie 1:1, gracze będą czuli się jak u siebie.

Zaczynają od delikatnych skinów ale jak odniosą sukces to będą coraz bardziej grzać temat żeby utrzymywać sprzedaż. 

Edytowane przez Wu70
  • Upvote 1