Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, Sobtainer napisał(a):

Bez problemu dostałem o 10:10, później poszedłem zjeść śniadanie i na razie się nie loguje bo widzę co się dzieje :). Na twitchu 600k oglądających. 

Jaki FOV najlepiej ustawić? maksymalny?

90.

Opublikowano
44 minuty temu, Wu70 napisał(a):

Irytuje tylko mnóstwo ikonek i kolorków, bzdurne świecenie granatu czy np. podświetlona połowa gracza jak go w połowie coś zasłania.

O, dzięki za pozytywne info. Dla mnie te podświetlenie gracza to zaleta. Dość mam walenia do swoich niechcący albo ginięcia bo się zastanawiałem, czy to nasz czy wróg. :) 

Świecenie granatu się przyda grającym na LCD VA, bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć jak można biec prosto i zignorować spadający 5-10m przed sobą granat, i wesoło na niego wbiec, a potem pruć się na czacie, że się oberwało od granatu rzuconego przez swoich. No chyba tylko tak, że lecący granat był niewidoczny. No to już lepiej niech będą te ikonki. 

Opublikowano

1080p, ultra, DLAA - między 120-144fps na każdej mapie w Podboju. Spokojnie można wyłączyć też "renderowanie przyszłych klatek" tak jak koledzy pisali bo tutaj mam wrażenie przy tak wysokim fps nic to nie zmienia - sprawdzałem on i off - moim zdaniem bez różnicy. Zacząłem granie jakoś po 10:00 z minutami i było wtedy ~158000 ludzi w kolejce, po ~45 minutach czekania wbiłem i pograłem kilka meczy - no chodzi to dobrze ale domyślnie czułość myszy jest chyba za nisko ustawiona chociaż widzę w opcjach tą samą wartość "20" co w poprzednich Battlefieldach - dziwne. Gra się dobrze ale odrzut jest spory, na dalszą odległość ciężko się strzela i trzeba burstować, tak samo startowo amunicji jest ZA MAŁO - szturmowiec ma 3 magazynki po 30 kulek i wsio - radź sobie. Nie miałem żadnych problemów ze stabilnością, nie zauważyłem też stutteringu. Póki co tyle jak na pierwsze wrażenia.