AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 10 minut temu, Reddzik napisał(a): U mnie z 224k spadło na 144k w kolejce. Czekam by sprawdzić to cudo. Czy było po co ryzykować włączając „secure boot” No ale ważne że spada więc po obiedzie może się załapiesz 1
skypan 1 752 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Dzisiaj to będzie wieczna kolejka Zawsze wraca ktoś z pracy.
Tomek_ITH 317 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Dajcie znać czy chociaż na strzelnice można wbić bez kolejki, bym sobie po robocie postrzelał.
Reddzik 2 762 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Nie można wbić nawet do menu gry. Mam przycisk wyjdź z gry. Wsio, tyle i obniżająca się kolejka. Edytowane 7 Sierpnia przez Reddzik 1
skypan 1 752 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Dobra. Czas zacząć robić coś pożytecznego. knitting-knit.mp4
Phoenix. 4 711 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 34 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ustawienia wydajności masz źle. Przeciez to manualnie mozna ustawic i tak a nie gotowy preset
skypan 1 752 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Te dropy kodów ładny poślizg mają. 1h40m oglądania i dopiero wleciał. Przeciążenie albo celowo falami dają.
ODIN85 3 500 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 31 minut temu, Sobtainer napisał(a): Bez problemu dostałem o 10:10, później poszedłem zjeść śniadanie i na razie się nie loguje bo widzę co się dzieje :). Na twitchu 600k oglądających. Jaki FOV najlepiej ustawić? maksymalny? 90.
dawidoxx 974 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 5 minut temu, Phoenix. napisał(a): Przeciez to manualnie mozna ustawic i tak a nie gotowy preset A Ty co kartę sprzedałeś akurat przed beta? 😋
Phoenix. 4 711 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Teraz, dawidoxx napisał(a): A Ty co kartę sprzedałeś akurat przed beta? 😋 Sa zachcianki, procka kupilem to i na karte naszlo haha 1
Piospi 0 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Czyżby serwery padły? Bo matchmaking mi nie chce działać. EDIT: Już działa. Edytowane 7 Sierpnia przez Piospi
ODIN85 3 500 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Słaba premiera. Więcej emocji było przy ustawianiu Secure boota 1
maxmaster027 875 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Słaba, nie no ja rozumiem, że 20-30min moge poczekac, ale po 20-30 min to dalej jest 100k i ewentualny error w nagrode i powrot na koniec kolejki, Za takie granie za darmo w open beta to ja dziekuje
eyeliner 12 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Na 5070 i 5700X3D 120-130 fps na ultra z domyślnym oświetleniem ~90 z tym lepszym Szkoda że nie ma DLSS jeszcze.
Kadajo 7 396 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 25 minut temu, Phoenix. napisał(a): Przeciez to manualnie mozna ustawic i tak a nie gotowy preset No to dlatego piszę żeby dać niestandardowe a nie zbalansowane czy wydajność. 1
ju-rek 442 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Nie jest źle, ja mam zawsze 50k i leci szybko. Ogarnołem Ultra Grane 3440x1440 DLAA. Edytowane 7 Sierpnia przez ju-rek 2
VRman 2 632 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 44 minuty temu, Wu70 napisał(a): Irytuje tylko mnóstwo ikonek i kolorków, bzdurne świecenie granatu czy np. podświetlona połowa gracza jak go w połowie coś zasłania. O, dzięki za pozytywne info. Dla mnie te podświetlenie gracza to zaleta. Dość mam walenia do swoich niechcący albo ginięcia bo się zastanawiałem, czy to nasz czy wróg. Świecenie granatu się przyda grającym na LCD VA, bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć jak można biec prosto i zignorować spadający 5-10m przed sobą granat, i wesoło na niego wbiec, a potem pruć się na czacie, że się oberwało od granatu rzuconego przez swoich. No chyba tylko tak, że lecący granat był niewidoczny. No to już lepiej niech będą te ikonki.
Phoenix. 4 711 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 7 minut temu, ju-rek napisał(a): Nie jest źle, ja mam zawsze 50k i leci szybko. Ogarnołem Ultra Aberacja pieknie kluje w oczy, jak mozna z tym grac i innymi posprocesami.
Wu70 739 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 16 minut temu, eyeliner napisał(a): Szkoda że nie ma DLSS jeszcze. Wszystko jest. 11 minut temu, VRman napisał(a): O, dzięki za pozytywne info Do usług Grasz?
caleb59 1 620 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 1080p, ultra, DLAA - między 120-144fps na każdej mapie w Podboju. Spokojnie można wyłączyć też "renderowanie przyszłych klatek" tak jak koledzy pisali bo tutaj mam wrażenie przy tak wysokim fps nic to nie zmienia - sprawdzałem on i off - moim zdaniem bez różnicy. Zacząłem granie jakoś po 10:00 z minutami i było wtedy ~158000 ludzi w kolejce, po ~45 minutach czekania wbiłem i pograłem kilka meczy - no chodzi to dobrze ale domyślnie czułość myszy jest chyba za nisko ustawiona chociaż widzę w opcjach tą samą wartość "20" co w poprzednich Battlefieldach - dziwne. Gra się dobrze ale odrzut jest spory, na dalszą odległość ciężko się strzela i trzeba burstować, tak samo startowo amunicji jest ZA MAŁO - szturmowiec ma 3 magazynki po 30 kulek i wsio - radź sobie. Nie miałem żadnych problemów ze stabilnością, nie zauważyłem też stutteringu. Póki co tyle jak na pierwsze wrażenia.
ju-rek 442 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 3 minuty temu, sideband napisał(a): Granie w multika z FG Sprawdzam tylko jak to wygląda, marudo Teraz wchodzi się do gry "od strzała"
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź