Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie popatrzyłem na Commo Rose w tej nowej odsłonie i jest ono mocno upośledzone, a raczej bardzo ograniczone. Nie ma tak ważnej funkcji jak prośba o rozkaz. Pewnie funkcji zmiany lidera podczas tego gdy ten nie wydaje rozkazów też nie ma.

25 minut temu, skypan napisał(a):

Może celność nie była 100% ale widać ja potrafi działać a raczej nie działać detekcja trafień. Dwóch chłopa wali do dydka, krew tryska a on nara i uciekł

Podobno waląc full auto pociski lecą randomowo gdzie chcą i nawet jak dobrze celujesz to to jest loteria. Któryś z Youtuberów o tym mówił.

Opublikowano
5 godzin temu, Spychcio napisał(a):

Ja grałem na PS5 PRO i crossplay OFF.

Na PC odpuszczam granie multi bo tam totalny rak jeśli chodzi o czitowanie.

Jeżeli da się grać na myszce bez cronusa/xaim to spoko, grałem tak w coda na XSX,

Niestety są gry które nie obsługują myszki natywnie, granie na padzie w fpsy to inwalidztwo. Już lepiej dostać w czape raz na jakiś czas od cheatera, niż zniżać się do gry na kontrolerze. 

Opublikowano
8 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

W kazdej nowej grze multi chwile to trwa zanim ogarna serwery, jeszcze nie spotkalem nowej gry zeby dzialalo od premiery, przeciez nawet taki cs 2 mial spore problemy wiec albo grasz w fpsy od wcoraj albo nie wiem :cool:

Po to sa beta testy zeby ogarnac serwery i infrastrukture  sieciowa wiec nie wiem czego ty oczekujesz po becie z rekordowym zainteresowaniem.

Ty serio chyba od wczoraj grasz w fpsy :hihot:

Ty też widzę grasz od wczoraj w gry myśląc że pełna wersja za 2 miesiące będzie na całkiem innej wersji niż ta co ogrywamy teraz 😂 i w październiku będzie śmigać 😅

Poza tym ja nie napisałem że czegoś oczekuje. Tylko napisałem że kiedyś  byli w stanie serwery znacznie poprawić a teraz wracamy do punktu wyjścia.

Opublikowano

Pograłem tylko z 2h, na więcej nie miałem czasu.

Technicznie nie napotkałem żadnych problemów, gra w porównaniu z betą 2042 to niebo a ziemia.

Widać, że się przyłożyli, działa to wszystko bardzo płynnie, bez żadnych ścin.

Gameplayowo niewiele się to różni od CoDa więc odpuszczam.

• Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, Strilok napisał(a):

Podobno waląc full auto pociski lecą randomowo gdzie chcą i nawet jak dobrze celujesz to to jest loteria. Któryś z Youtuberów o tym mówił.

Możliwe, pisałem już kilka stron temu, że spread jest dość randomowy, chyba bardziej niż zazwyczaj w serii. Aczkolwiek nie jest to nic zaskakującego, zwłaszcza strzelając full auto. 

Mam za to wrażenie, że recoil został mooocno ograniczony. Większość karabinów i karabinków z bety idzie bardzo łatwo kontrolować.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Niezla bzdura :boink:

Twoja opinia nie powinna tutaj mieć znaczenia bo jesteś wielkim fanem Warzone, akurat dla Ciebie elementy CoD w Battlefieldzie to zaleta.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano

Juz wczoraj kormka o tym mowil na filmie o tych bzdurach ludzi piszacych ze to cod a jak przychodzi do wymienienia argumentow to brak.

Teraz, caleb59 napisał(a):

Dużo - punkt widzenia.

Aha czyli jak ja gram w coda i pisze ze bf nie jest zblizony do coda to nie mogenic pisac bo gram w coda?? Niezla odklejka.

To w takim razie kto ma widziec najwieksze roznicejak nie ktos kto gra w coda?? :hihot:

15 minut temu, krukkpl napisał(a):

Słowo vs. słowo

Moja opinia vs. twoja, nie będę się spierał :D 

Dawaj arumenty a nie puste slowa ;) 

Opublikowano

Argumenty Panie, a nie widzimisie ;) 

ja pisalem, ze pewne rzeczy sa zblizone jak moovment ale to nadal jest bf tylko po prostu szybszy ;) Wiec jak ktos pisze ze to niemal cod to ma niezla odklejke.

Widziec podobienswta to jedno ale to nie czyni z bfa coda ;) 

Opublikowano
7 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Dawaj arumenty a nie puste slowa ;) 

Napisał typ postujący, cytuję:

22 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Niezla bzdura :boink:

Napisałem niżej, że to moja opinia.

Rozumiesz co to opinia?

Ja mam taką opinię jaką mam.

Ty jaraj się dalej CoDo-BFem, nie przeszkadza mi to :)