galakty 5 530 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września A nakładka Rivatuner działa? Bo z tym też był problem. Ale spoko, kupujcie dalej XDDDD
Godlike 1 084 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 11 minut temu, maras2574 napisał(a): Jak to odblokować ?!? Pierdzielony M$ !!! Po cholerę oni to blokują ?! Ale to chyba tylko w wersji z gej passa, na steamie chyba nie wyskakuje ten błąd.
maras2574 1 299 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Na Steam to ja wiem że nie, chodzi o wersję ze sklepu M$, GP nie mam Przecież tej gry nawet nie mogę dodać do apki NV, bo też to gówno wyskakuje ! Z każdą grą M$ tak jest Edytowane 24 Września przez maras2574
Godlike 1 084 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) No ja chciałem jakiegoś reshade dodać kiedys do FH6 właśnie, to mi to samo wywalilo, ale dało się to chyba obejsc ale mi się nie chciało w to babrac. @maras2574 a spróbuj dodać GameLaunchHelper.exe Edytowane 24 Września przez Godlike
maras2574 1 299 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Godzinę temu, Godlike napisał(a): a spróbuj dodać GameLaunchHelper.exe Jest już takie coś tutaj Ale dodając do Riva Tuner i blokując fps nic się nie dzieje Edytowane 24 Września przez maras2574
Dimazz 847 Opublikowano wczoraj o 09:53 Opublikowano wczoraj o 09:53 ma ktoś podobny problem. Cały czas błąd FHD01 w jednym wyścigu
Amp 30 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu Tak to już bywa...w poprzednim sezonie miałem problem z jednym wyścigiem...wywaliło mnie w drugim wygranym i nie zaliczyło. Musiałem zrezygnować z online i jechać solo.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź