Teorie spiskowe
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Canarino · Opublikowano
Mam pytanie. Od razu piszę, że nie jestem znawcą opcji graficznych i zapewne się wygłupię, ale wolę zapytać. . Zawsze wydawało mi się, że włączenie skalowania raczej pogarsza jakość grafiki. Gram w 1080p. Mam grafikę od AMD. Włączyłem sobie ray tracing na poziomie normalnym oraz jakość grafiki i cienie na maksa. Pobawiłem się też ze skalowaniem rozdzielczością. Może moje oczy źle coś oceniają, ale mam jakieś lekkie wrażenie ,że z włączonym skalowanem FSR 3.1.5 z trybem natywnym AA grafika jest jakby trochę ładniejsza niż jak skalowanie jest w ogóle wyłączone. Czy tak powinno być? -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Ta cała gra leci na sentymencie. Znów te same lokacje co kiedyś,ci sami bossowie. Temat już się wyczerpał. Pora na nowych bohaterów w nowych realiach. Na plus grafa,rt i hdr i tyle. Reszta ok ale to już było. Dla mnie zawód. -
Przez Marvf · Opublikowano
Opinie o Requiem w wielkim skrócie, obrazek wyłącznie w celach satyrycznych: -
Przez leven · Opublikowano
Bardzo mi się podobają Panie: No i ta deikatna: Ona też zagrała w filmie: komenda zabij: https://www.cda.pl/video/7168048b8 Jest piękna. Coś się na starość ze mą dzieje ? Dzyndzel pracuje ja należy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi