Wymiana/nowa karta graficzna.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Przede wszystkim nie potrzeba 10k na sensownego kompa, spokojnie zmieścisz się w dużo niższym budżecie w zależności od komponentów (monitor zwykły lub OLED, proc X3D czy bez, etc.). Co do wyboru, całość jak zwykle rozbija się o gry, w które zamierza grać. Coraz więcej exów od Sony wychodzi też na PC, choć przyszłość tego trendu jest niejasna. Przyjemność z grania to też termin mocno subiektywny, w niektóre produkcje lepiej się pyka na PC, w inne na konsoli. Nikt tutaj nie udzieli jednoznacznej odpowiedzi co lepiej wybrać. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Chłopie, podniecasz się i notorycznie wciskasz zasilacz z F Tier i do mnie piszesz coś o bzdurach. Kolejna bzdura z tym posiadaniem jednej karty... znałbyś moją historię z laba, to byś wiedział, że było tego z parę taczek. Nie piszę o super mocach tylko stwierdzam fakt, wszystko o czym pisałem możesz znaleźć źródła w internecie. Kolega @Zhao kupił po pieniądzu kartę lepszą na pewno od FE, a Ty coś mamroczesz o jakimś Ventus+. Sam masz niewiele lepsze GPU na bazie windforce'a, z głośnymi wentylatorami i agresywnym bazowym RPM oraz gównianym kitem termicznym co wypływa jak lody na słońcu, a wchodzisz w rolę recenzenta jakobyś siedział na złotym astralu Weź skończ waść, wstydu oszczędź. -
Przez Dirian · Opublikowano
Raczej dopłaciłbym do B850-P za 699 zł to nadal dobra opcja. B850-S nie ma PCI-e 5.0 dla GPU. B650E od Asusa - jako tańsza opcja jest ok, ale jak to ma być płyta na dłużej to raczej dorzuciłbym do B850-P (lepsza sekcja zasilania). -
Przez miro · Opublikowano
doradzam mu jedną z dwóch o które AKTUALNIE pyta, nie pamiętam o co była parę dni temu, chyba proste jeśli pytał co ma taniej kupić za 600-700zł to oczywiste że polecałem tansze, jeśli nei wykorzysta, stale trzeba tłumaczyć łopatą jak widać
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi