JohnyWol 153 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Nie wiem czy to kwestia dodania wsparcia dla TrueForce czy inne optymalizacje FFB ale na G923 wrażenia są zauważalnie lepsze niż wcześniej. A 306 Maxi to niezły potworek który co chwilę próbuje wyrwać się z pod kontroli i wymaga ciągłej "walki" z kierownicą. Na DD wrażenia na pewno będą niezłe
m@rcinpl 28 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) Nie wiem jak Wasze odczucia ale jak dla mnie fizyka bardzo na plus. W końcu jestem w stanie postawić auto bokiem na asfalcie w sposób całkowicie powtarzalny a nie jak się uda. Edytowane 3 Maja przez m@rcinpl
JohnyWol 153 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Mam bardzo podobne odczucia. Chociaż Subaru ma chyba jakiś błąd bo na asfalcie z kolei trudno jest złożyć auto w zakręt na ręcznym (przynajmniej na automacie). Auto od razu traci obroty i wyhamowuje. Na Discordzie ktoś pisał że wygląda trochę jakby ręczny zaciągał hamulec na wszystkich kołach
raul_ole 180 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Powiem cos zaskakujacego, lepiej gra mi sie na padzie na kamerze od tylu.. na poczatku bylo ciezko ale teraz idzie mi lepiej niz na kierze.. po updacie harpie wchodza pieknie
Sebastiansbk 145 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja @raul_ole jakie masz ustawienia padzika w gierce?
Zas 462 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja No tak, kontry zawsze szybsze na padzie. A o ile lżejsze bez FFB.
Dominix 618 Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) https://www.overtake.gg/news/assetto-corsa-rally-new-gravel-location-teased-for-update-0-5.4589/?fbclid=Iwb21leASeSZ5jbGNrBJ5JjWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHgfrJruh7X6y1Ii9VWiSP_mAYnEY7AUaGF5lEdw7rnJ2Bf-8aBQG73e7QgC5_aem_hL568dqHr4SC5fxWu3olZA Edytowane 16 Czerwca przez Dominix 2
galakty 5 169 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Mam w końcu DD i okrągłą kierownicę, chyba zainstaluję ponownie
galakty 5 169 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca T598 bo chciałem coś pod PS5, a zestaw od Fanateca to praktycznie 2x cena (dałem 1500 zł) + mam kierownicę 488 GT3 od Thrustmaster, także wybór był prosty.
Dominix 618 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca To ta co maras ma jak dobrze pamiętam. To niech się dobrze sprawuje. Ja może po wakacjach na R25 się przerzuce i już się nie będę musiał przejmować bazą na długi czas, aż coś nowego wymyśla xd 1
galakty 5 169 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Ja chciałem Fanateca i kierę pod PS5, ale cenowo.... No masakra, do tego wsparcie u nich różne jest. Pod PC brałbym Mozę albo Simagic, no ale sobie PS5 i GT7 kupiłem także wyjścia dużego nie było W sumie wiele nowych rzeczy już raczej nie wymyślą, co lepszego od DD może być
MaxxGroo 91 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca @galakty Jak się GT7 podoba? Też masz tak pozytywne wrażenia, jakie ja miałem?
galakty 5 169 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca @MaxxGroo Tak, super im to wyszło. Cała historia motoryzacji, to jak po kroku się pnie wyżej, zbieranie nowych zabawek itp - miód. W Forzie tego nie ma, FM8 to była porażka w karierze, a Horizon na start dostajesz praktycznie wszystko. Haptyka na padzie robi robotę, a na kierownicy też nie jest źle, myślałem że będzie dużo gorzej. 1
raul_ole 180 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Miał być big update... Będzie tylko ta Grecja nic więcej?
JohnyWol 153 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Będą powoli kąpać informacjami. Na spokojnie trzeba czekać, bo na razie nie wiadomo nawet kiedy dokładnie update będzie Edytowane 17 Czerwca przez JohnyWol
IceMan 194 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 6 godzin temu, galakty napisał(a): T598 bo chciałem coś pod PS5, a zestaw od Fanateca to praktycznie 2x cena (dałem 1500 zł) + mam kierownicę 488 GT3 od Thrustmaster, także wybór był prosty. Piszczą ci w niej cewki ? Miałem 2 egzemplarze, wybrałem cichszy ...
galakty 5 169 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Teraz, IceMan napisał(a): Piszczą ci w niej cewki ? Miałem 2 egzemplarze, wybrałem cichszy ... Nie zwróciłem uwagi bo gra jest głośniejsza zawsze Bardziej się obawiam złączy z tyłu, czytałem że się psują.
j4z 1 873 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Przydałoby się coś więcej contentu, bo ja już zapomniałem o tej grze...
Zas 462 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Kurła, moja T150 też "syczy"/ piszczy - gdy nie jest w centralnym położeniu. Wiem wiem, kompletnie inna technologia i silnik, w mojej nie ma takich cewek, no ale Thrustmaster chyb po prostu lubi byc głośno. Nie, żebym to słyszał, jak gram...
galakty 5 169 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Tam piszczą rolki, zębatki i pasek, plastik fantastik Rozbierałem T150 i wymieniałem łożyska na metalowe, była spora poprawa. T598 to entry level i gdyby nie to że wspiera PS5 to lepiej wybrać bundle od Moza R5.
Dominix 618 Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca https://store.steampowered.com/news/app/3917090/view/690886614188036931?fbclid=IwdGRjcASpG-pjbGNrBKkb4GV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHuAKvjV7jUZSjaFGkfh-j_GXuvhmt2UbY5C0-kwgN5_mk9Vc1B3QvK0YpxLD_aem_cfzUmh2ZCoHDdJZ6podFyQ Nadchodzi multiplayer 1
galakty 5 169 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Ehhh musiałbym zainstalować ponownie, ale obecnie nie dość że roboty mnóstwo i nie mam czasu na PC, to w weekend zapowiadają 40 stopni więc na pewno nie będę blaszaka odpalał
Rekomendowane odpowiedzi