galakty 3 306 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Właśnie czegoś takiego bym szukał, moc i ekonomia gdy potrzeba. Jadę do roboty to chcę ekonomii i ciszy bez zmiany biegów, jadę w trasę to chcę mocy do wyprzedzania. Tylko tego jest jak na lekarstwo na rynku, do 75k nieuszkodzonych zaledwie 10 1
barti_srarti 5 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Mi udało się kupić ponad rok temu Mazde CX5 II 2018r z przebiegiem 65k 2.0 benzyna za 62k. Fakt że podstawowa wersja ale samochód z salonu i wolałem pewniaka który faktycznie będzie niezawodny niż wypas który mi się rozleci bo już tak raz miałem z innym samochodem
trepek 1 345 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października @galakty Wankiel wiecznie żywy https://autokult.pl/piekna-hybryda-z-wanklem-i-ciekawy-mieszczuch-koncepty-mazdy-debiutuja-w-japonii,7216050306656864a
trepek 1 345 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Chyba nie, bo Mazda już łechta ega ekoświrom Cytat Vision X-Coupe to pojazd, który łączy elegancję i nowoczesną technologię. Jego hybrydowy układ napędowy z dwurotorowym silnikiem Wankla pozwala na stosowanie paliwa neutralnego węglowo pozyskiwanego z mikroalg i osiąga moc 503 KM. 1
Rekomendowane odpowiedzi