[8000-10000] Komputer głównie pod gry FPS / wydajność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Widac roznice po właczeniu Ray reconstraction. Pomiedzy ultra a unobtanium tak jak wczesniej praktycznie 0 roznica a FPS na pół. Nie wiem, czy dodali jakies efekty, nic na to nie wskazuje. Ja chcialem zeby ktos sprawdzil kto ma 5090. Bo jezeli ja mam 18fps w 3440x1440 na max OC to na 5090 UV bedzie 24fps co jest niesmiesznym żartem, gra nawet path tracingu nie ma -
Przez leven · Opublikowano
Te "wycięcie" nie jest malutkie, ale biedy tez nie warto uruchamiać. Jednak kątowa przejściówka na grzebiecie pozostawia możliwość uzupełnienie tego "ubytku", a zarazem nie musisz się martwić o to, czy za bardzo nie wyjąłeś przewodów z PWR12. w końcu obudowa się kończy w szerokości i długości. Wybieram kartę z gniazdem na grzbiecie karty + kątowa przejściówka dobrej firmy. -
Przez huudyy · Opublikowano
Ilu policjantów na służbie zginęło w Polsce od 2000 roku, a ilu obywateli zginęło z rąk policji w tym samym czasie? (jak np. Pan Stachowiak) -
Przez Send1N · Opublikowano
Przetestuj ten pc jeszcze po jednym module pamięci w slocie nr4 (każdy osobno) czyli wyjmujesz ten ze slotu nr2 i testujesz, następnie wyciągasz ten który masz obecnie w 4 i zastępujesz go tym z 2 -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ja wgrywałem juz rózne sterowniki. 591.44 rozne na prawde nie chce mi sie juz tu screenow wrzucac chcialem, zeby ktos na 5090 sprawdzil. Usuwałem shadery, resetowalem gre. Oni cos zrobili, mowie Ci ubili wydajnosc, zeby z MFG trzeba bylo korzystac. Tylko ze tak ubili wydajnosc ze to jest niegrywalne nawet z MFG. Ubili wydajnosc podstawowa o okolo 40%, do tego dorzucili ray reconstraction, które po włączeniu ubija wydajnosc o nastepne 40%. Czyli np było 110fps, jest 41.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi