RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)
Nie mogłem doczekać się odpowiedzi i na testy zakupiłem wentyle Asusa. Na dół reversy a na górę normalne.
Jak będę niezadowolony to zwrocę i zbadam Twoją propozycję.
Zaletą Asusów jest to, że mają czarne śmigła.
No i to build z CLC wyprowadzonym na zewnątrz a w środku tylko jako taki musi być obieg dla dysków, mobo czy ram.
https://www.morele.net/wentylator-asus-prime-mr120-argb-reverse-3-pack-czarny-90da00l0-b09020-15371687/
@wrobel_krk Polecam spróbować przygodę z drabinkowym HC. To, że w każdej chwili możesz stracić wszystko całkowicie zmienia rozgrywkę. Gra jest bardziej taktyczna, więcej planujesz, jesteś bardziej skupiony, a każda kryzysowa sytuacja z której wyjdziesz cało daje duże emocje z gry. Jak nie wyjdziesz zresztą też.
Tyle w teorii, bo praktycznie szybko sie okazuje, że grając Warlockiem jest się nieśmiertelnym i cały ten czar HC szybko pryska. Mi sie nadal dobrze gra, ale ja gram całkowicie SSF. Noszę tylko, to co znajde. Sprawdza mi sie granie w D2 w formie takich partyjek do wyfarmienia 5-go Herolda. Poza tym, to jest moje pierwsze dłuższe granie w D2 chyba od 15 lat.
Jeżeli ci to bardzo przeszkadza a nie chcesz reklamować obudowy i nie możesz rzeczywiście dostać się do przycisku to podłącz przycisk reset w miejsce obecnego, wtedy będziesz włączał pc resetem, chyba że używasz go do przełączania trybu podświetlenia wentylatorów w takim wypadku możesz kupić włącznik na kabelku https://allegro.pl/oferta/przycisk-wlacznik-power-reset-sw-2pin-do-komputera-plyty-glownej-obudowy-17290409551 podłączyć go do płyty zamiast obecnego wyprowadzając przycisk na zewnątrz obudowy w jakieś niewidoczne miejsce.
Rekomendowane odpowiedzi