RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Dzięki za info, byłem testować słuchawki momentum 4 w media expert. Niestety takie duże słuchawki, to nie dla mnie. Czułem się jakby ktoś mnie "zamknął w kaftanie bezpieczeństwa" albo "prózni".
Biorę to samo ale in-ear, które mają jeszcze jedną zaletę tj. mogę zawsze wyjąć jedna słuchawkę a drugą mieć w uchu.
@Funky Koval czyli nie tylko ja z tym miałem problem ostatnio
Wróciłem do gry po kilku dniach i przy każdym odpaleniu miałem domyślne ustawienia, bo nic się nie zapisywało.
Z dupy defender zaczął blokować odczyt pliku konfiguracyjnego.
Już nie pamiętam, ale dałem chyba folder z tym plikiem do wyjątków i wróciły mi te pierwsze ustawienia.
@Radio TiranaWiem, akurat wtedy byłem przy kompie i mogłem zamówić. Chciałem wybrać klarne by nie blokować środków ale nie działało z polskim adresem to sobie darowałem. Tych Aresów w okazyjnej cenie było więcej bo na Net-s też wisiały i to nie pierwszy raz. Wcześniej mieli Corsairy za 560 zł jak wszędzie już chodziły po 1000-1200 zł.
Rekomendowane odpowiedzi