RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Jankowski jedzie równo po kobietach i mężczyznach w tej sprawie.
Na co by jednak nie patrzeć i jakich argumentów by nie używać oraz niezależnie od powodów mężczyzn chętnych do związków są rzesze. Natomiast ostatecznie to kobiety decydują, czy związek dojdzie do skutku czy nie.
Słynne: "Jak suka nie da, to pies nie weźmie". Choć dzisiaj raczej należałyby powiedzieć "nie dostanie".
No właśnie na chłodnicę myślałem testowo wrzucić dla porównania z P14 MAX, który pracuje teraz między 1000 a 1200rpm, więc i ten w takim przedziale by pracował. Kurde, kupię i sprawdzę, inaczej się nie dowiem, a co
32 @ 1440p też jest jeszcze git natomiast kupować 24 2560x1440 to jest totalny bezsens, to już lepiej zaoszczędzić i wziąć właśnie fhd przy takiej przekątnej.
Myślę, że kluczowa jest mimo wszystko jakość sterowników, dodatkowego softu, kompatybilność z grami, w które zamierzamy grać. Nm to nie wszystko, nie ma się co łapać na ich magię, tak samo jak dawno temu na megapiksele. O Logi nic nie wiem, to się nie wypowiem, o innych też niewiele, natomiast to, że ekosystem taki czy inny istnieje w niczym nie przeszkadza - nikt nie każe nam kupować pięciu obręczy. Innymi słowy - skromny wymiar ekosystemu Logitecha to żaden argument "za" dla kogoś, kto chce kupić jedną obręcz, bazę i pedały - po prostu nie jest to w tym wypadku argument "przeciw".
Rekomendowane odpowiedzi