Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeParsley · Opublikowano
Dobry wieczór Jest szansa, że będę miał kartę Sapphire (9060 xt lub 9070). I tu pytanie: czym się włącza/wyłącza wentylatory? Nie chodzi mi o krzywą w MSI afterburner, tylko włączenie/wyłączenie funkcji „fan stop” czy „0 db fan” W MSI rx 480 miałem MSI Ceneter (Dragon Center). Teraz w Asus rtx 3060 mam asusową wersję GPU Tweak. I w obu była ta funkcja. A jak jest w Sapphire? -
Przez sil3nthunt3r · Opublikowano
Ogólnie latałeś na darmo Inna sprawa że czasem cholery można dostać. Wczoraj ostatni klucz na ubery farmiłem prawie godzinę, nie chciał wypaść Pozostałe poszły w miarę szybko. Jakiś czas temu robiłem sobie necrusa pod włócznie z kości. Jezu ile ja się nalatałem żeby bazę pod White kupić u handlarza. Wychodzenie i wchodzenie do miasta masakra. Taki urok tej gry -
Przez VRman · Opublikowano
Bo 1% ludzi przegląda na komórce, co mi się kojarzy wręcz z masochizmem? Nawet mógłbym. Jakby faktycznie ktoś poprosił. A nie rozkazywał albo wyzywał/wyśmiewał. Jakby krytyka była konstruktywna, a nie pierdzielenie od kogoś kto nawet nie czytał, ale MU PRZESZKADZA bo za dużeo literek Podaj mi przykład gdzie mi go zabrakło, gdzie ja pierwszy zaatakowałem/obraziłem forumowicza. Jestem dumny z mojej postawy na forach w kategoriach moralności i szacunku do innych, więc kulą w płot, "kolego". Potrafię być wredny jak mnie ktoś zaatakuje ale na tym się moja "agresja i brak szacunku" kończy. Skakałbym z radości jakby wszyscy tak podchodzili do używania forum. A nawet jakby tak podchodziło 80%. No i super. Ja mam już ze trzydziestu chyba, nie liczyłem, ale na pewno ponad 15tu. Większość nawet o tym nie wie. Liczba osób, którym kazałem nic nie pisać, bo muszę przez nich scrollować wynosi 0 -
Przez lukadd · Opublikowano
No właśnie kto miał kase. A w tamtych latach tylko elita ją miała i nieliczni Zwykły kowalski robił za taką kasę, że zwykle nie starczało od 1 do 1, albo ledwie starczało i to bez żadnych luksusów, zresztą jakie można było mieć luksusy jak nawet podstawowe produkty były na kartki i niedostępne Jak miał szczęście to po 30 latach wykupił tą jedną jedyną klitkę z przydziału co dostał. -
Przez Macius · Opublikowano
Ja nie widzę akurat bo sam nie gram ale pewnie grając bym zauważył u mnie podobnie zależy od gry - c-state na off i jest trochę lepiej
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi