Skocz do zawartości

Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, jest temat o chińczykach, gdy jakiś czas temu coś tam próbowaliśmy dyskutować w tym temacie, to zgłosili i nasze posty poleciały, więc ograniczam się do bieżących informacji o chińczykach. A, że właściciele dzień w dzień tylko zgłaszają usterki i problemy, to informuję :E

Ponadto mam niezły ubaw, czytając, z czym się borykają właściciele. Plus odpowiedzi - "wszystkie auta tak mają", "a  w BMW" itd To jest niezły kabaret.

A ujawnianie wad - owszem. Niech ludzie wiedzą, co to za szajs - bo większość właścicieli przesiadła się chyba z 25-letnich szrotów i choćby im koła poodpadały, to dalej będą ściemniać, że jest super.

MG:

MG - Polska Grupa Miłośników

Arkdiusz WoIos  · teopndSsor646394coW jf93o0m01c4:3043a1gf67104l8mut 5fcr4lz5m  ·

Dzień dobry

Czy ktoś z Was miał podobny problem z zasilaniem? Auto nie odpala kontrolka akumulatora oleju i żółty check engine. Mobilny assistance stwierdził że nie jest to rozladowany akumulator

Artur Milczarczyk

A trzymałeś długo przycisk start i zapalił sìę na zielono ?

Arkdiusz WoIos

Artur Milczarczyk żółty później po wciśnięciu zielony ale reakcji brak

Artur Milczarczyk

Arkdiusz WoIos odpinałeś klemę w aucie, taki reset ?

Geniu Geniu

Arkdiusz WoIos to nie widział kluczyków i jak na żółto się zapaliło kolega nadusil start a ja miałem kluczyka przy sobie,a jak chciałem zamknąć go na klamce to trąbił poleciałem po kluczyk i wszystko było ok

Tomasz Gawlik

U mnie pojawiał się błąd napędu hybrydowego. Raz pomoglo odłaczenie masowej klemy na 30 sekund, raz kasowanie błędów komputerem a raz laweta.

Arkdiusz WoIos

Chyba jakieś zacięcie systemu bo teraz jednak postanowił odpalić bez problemu jak zobaczył lawetę

• Like 1
  • Upvote 2