Druk 3D, czyli wszystko o drukowaniu i drukarkach FDM.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Na SH1 czekam z niecierpliwością, ponieważ nie grałem a SH2 przechodziliśmy w rok premiery u kumpla przez lato, później SH3 też z jednym znajomym, ale wuj dokończył sam... miesiąc z nim nie gadałem a to że 1 z 3 się łączy to nie miałem pojęcia. Próbowałem SH1 ogrywać na emu jakiś czas temu, no ale nie dałem rady, zestarzało się to dość mocno. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
To widzę że nie jestem sam A lubię porządnie przewietrzyć przed snem, szczególnie w zimie. Ogólnie lubię jak jest ciepło, ale to muszę być albo gdzieś nad wodą, czy w plenerze. I też nie czaję ludzi co mają ponad 20 stopni w domu (25-26 sic!), dla mnie to już jest przesada i nawet w samych gaciach leciało by ze mnie. Cóż kiedyś się robiło w warunkach ciężkich, gdzie ponad 40 stopni na hali i do tego rzucać żelastwem rozgrzanym do 1200 stopni może to przez to wewnętrznemu termometrowi się popierdzieliło no ale nie narzekam. a najważniejsze że nie trzeba aż tyle płacić za ogrzewanie -
Przez Necronom · Opublikowano
Też tak uważam, ale trójka wymaga znajomości jedynki jako jej bezpośrednia kontynuacja. Można się uprzeć i grać w samą trójkę, ale sporo się wtedy straci. A biorąc pod uwagę, że jedynka wyszła jeszcze na PSX to może być to już bariera nie do przeskoczenia. Remake SH1 w produkcji, ale ile lat to zajmie to nie wiadomo. Niemniej jak ktoś jest w stanie zaakceptować poziom gier z PSX dzisiaj to jak najbardziej warto. SH1, SH3 > SH2, SH2:R > długo nic ... SH4 > pozostałe wypierdy w serii🙂
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Vulc,
0 reakcji
Pokaż odpowiedź