Ciężkie egzystencjalne rozkminy, czyli jak podejść do zakupu mieszkania?
-
Ostatnio przeglądający 5 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez IceMan · Opublikowano
Pora wymienić stary niewygodny odkurzacz na coś wygodniejszego bezprzewodowego Najlepiej coś z oferty Eurortvagd bo akurat mają raty 0%. Wymagania: - z opcją led - z opcją mycia podłogi - zasilanie akumulatorowe Budżet ... na początek sprawdźmy czy zmieścimy się w 1000 zł. Coś doradzicie ? -
Przez Wu70 · Opublikowano
Nie ma tam niczego idealnego, dlatego ludzie nie chcą tam mieszkać. Życie to nie tylko własny pokój. Jest nasze od razu ale przede wszystkim długoterminowo wychodzimy finansowo na ogromny plus. Jeśli społeczeństwo widzi w nieruchomościach najlepszą lokatę kapitału a do tego mamy inflacyjne eldorado i ogromne wydatki to najgorsze co można zrobić to siedzieć i wynajmować. To później sprzedasz i kupisz większe, tak realnie to będziesz żałował że od razu nie kupiłeś większego bo tylko straciłeś na tym, to beton trzyma wartość a nie Twoje oszczędności. -
Przez matakujce · Opublikowano
Nie, ogólnie chyba specyfika mapy warsztatowej, generalnie w żadnej grze nie odczułem żeby rwało obraz albo coś było nie tak. Game Mode mam na OFF -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Paarthurnax Pisałem w jakim. I to nawet do niedawna USA miały ogromną przewagę wpływów i możliwości ich obrony, w tym militarnej. A teraz z Trumpem jeszcze ją zwiększają, czy może po prostu przestają się hamować. Za to Europa traci wpływy w innych panstwach, na rzecz Chin i Rosji. O tym też dzis pisałem. Równocześnie zbrojenia państw europejskich są nastawione na odstraszanie i obronę, nie działania ofensywne dalej od swoich granic. Nie ma więc żadnych opcji na odejście od dolara, nawet patrząc na wiele lat w przyszłość. -
Przez hubio · Opublikowano
@galakty w perspektywie 20-30 lat to czy sprzedasz drożej czy taniej będzie zależało od tryliona czynników. Wystarczy, że putin zajmie Ukrainę i Polska będzie w strefie wojny to już będzie duży odpływ korpo z Warszawy. Cudzoziemców. Cała gospodarka może polecieć. Do tego może w końcu jakiś rząd zrobi jakieś powszechne programy mieszkaniowe. To zależy od bardzo wielu czynników. A nawet jak tak to raty spłacasz co miesiąc, a nawet jak ci się zwiększy wartość nieruchomości po tych 20-30 latach to pytanie czy nadgoni inflację.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi