9060XT 16GB kupię
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez pawelsake · Opublikowano
zamykając temat: problemem okazał się nie postawiony system na nowo tzn. nie robiłem formata z lenistwa; pod nowa płytę i procek, dlatego czasem uefi głupiał. -
Przez adashi · Opublikowano
Taktyczne wydają się najbardziej efektywne. Ta największa bomba wodorowa z ZSRR miała promień rażenia nieco ponad 50 km. Żeby realnie "zdruzgotać" mocarstwo typu Rosja czy USA byłyby potrzebne setki takich ładunków. To się wydaje trudne do realizacji w dobie istnienia systemów antyrakietowych. Nie wiem co tam ta Francja posiada, ale raczej nie aż tak silne ładunki. A taktyczny, odpowiednio wyskalowany ładunek robi dużo mniej szkód jednocześnie mając spore, potencjalne działanie trzeźwiące. Jest realną opcją do wykorzystania, a nie tylko straszakiem. Całe te parasole atomowe to takie trochę influenserskie gadanie, a nie realny, używalny potencjał. Czy to z USA, czy to z Francji. Raczej instrument do uzasadnienia innych biznesów niż cos rzeczywiście, co mogłoby zadziałać w praktyce. Możliwe, że lepiej to mieć niż nie mieć, ale nie przywiązywałbym do tego dużej wagi. -
Przez pawelsake · Opublikowano
opcja a: idziesz do serwisu nieautoryzowanego z prockiem płyta i ramem dajesz 100 zł czekasz na diagnozę; ewentualnie do kumpla z platforma am5 i wsadzasz procesor. opcja b: idziesz do sklepu gdzie kupiłeś płytę i wysyłasz na gwarancje; to samo z prockiem i ramem. Nie jest powiedziane ze ram się nie rozleciał. ewentualnie piszesz do Asrocka ze sklep ci nie uznaje gwarancji i wysyłasz na adres podany do Holandii 50 zł opcja c : po diagnozach głosujesz w ankiecie parę postów wyżej. -
Przez tgolik · Opublikowano
Widzę, że "pani maruda" dalej fajnie się trzyma. Obejrzałem genialne Yellowstone i oba spinoffy. Dla mnie mistrzostwo świata. Nie mogę odżałować, rezygnacji Costnera. -
Przez Smalec · Opublikowano
Proszę bardzo, ale nie wiem jak będzie z wyświetlaniem, bo yt krzyczy o prawa autorskie. Wrzuciłem też tamte dwa wcześniejsze na kanał:)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi