9060XT 16GB kupię
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KaniaPC · Opublikowano
Mogliście już zobaczyć wcześniejsze moje testy kart pamięci microSD. Tym razem wpadła w moje ręce karta Patriot EP DDR200 z obiecywanymi prędkościami 160/120 MB/s. W rzeczywistości niewiele z tego zostało. Ale to mniejszy problem, bo większym jest to, że bardzo często pojawiają się błędy zapisu właśnie na dołączonym, dedykowanym czytniku. W zasadzie nie idzie zapisać więcej niż kilku GB bez błędu (jak niżej). W dodatku, karta Patriota ma dziwny problem ze spadkiem prędkości zapisu po skopiowaniu na nią pewnej ilości danych. -
Przez Kyle · Opublikowano
@Umberto PowerLimity możesz zmienić (jest taka opcja w BIOS) i to znacznie bardziej niż "trochę". -
Przez Umberto · Opublikowano
Hmmm, to ciekawe, dzięki za info. Muszę pogrzebać w Biosie, może da się trochę podbić. -
Przez Kyle · Opublikowano
TDP u Intel, w praktyce, to moc Power Limit 1 (ta wypisana w specyfikacji, wg. której powinien być wg. producenta procesor ustawiony). Także znaczy. ... no chyba, że ktoś i tak ustawia parametry pracy według własnego widzi-misię, to wówczas faktycznie "nic nie znaczy", tak jak specyfikacja. -
Przez janek25 · Opublikowano
Mam dwa 6500t i latają na 45. Od dekady te tdp nic nie znaczy u intela
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi