SUV do 50 tys diesel
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
Kena ma taki styl przypominający Raymana, mimo, że inny typ gry, więc za samo to już daje dobry vibe. -
Przez Petru23 · Opublikowano
No to co zmieniasz A na poważnie, to nie jesteś w stanie merytorycznie odnieść się do art czy zestawień (o dziwo właśnie z PL z 2023) odnośnie forda i samej Kugi i pumy? Myślałem że to rozmowa na argumenty a nie jak zwykle.... -
Przez VRman · Opublikowano
cóż. Przy takich władzach jak popisy, lewica, obie konfederosje, to moim zdaniem przyszłość tego kraju wygląda tak: https://www.youtube.com/watch?v=muQJiuWzA88 A tutaj radzę sobie posłuchać. Dopiero co na tym samym kanale był filmik o gównianym zarządzaniu gospodarką i jak to się kończy. Historia wenezueli i innych krajów, w których władza miała wywalone, pokazuje co czeka Polske. A teraz wczoraj oglądam sobie to: I jak ktoś ma inny niż fatalny humor to nie polecam słuchać co było te niecałe 100 lat temu, bo aktualne niestety jak cholera. Jeszcze pół roku temu myślałem, że naprawdę dużego zagrożenia atakiem na Polskę nie ma. Po tym filmiku zwątpiłem. Przecież jakby zamiast o tamtych czasach powiedzieć to o Europie w roku 2024-2026 to, bulwa mać, nie trzeba by zmieniać nawet litery! -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Informacja z dziś: -
Przez Petru23 · Opublikowano
3 sezon zimowy i całoroczna zaczyna już kuleć trochę... Także nie stawiał bym tak wyraźnej granicy. Na CC1 i keberach już drugiej zimy widoczna była różnica w trakcji (od świetnej w pierwszym roku do dobrej w drugim)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi