7800x3d niski zegar w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Aaaa możliwe, tam tak płynnie przechodzi Imielin w Chełm że nigdy na to nie zwracam uwagi, tak jak się jedzie od Imielina na Jeleń, i masz po chwili Mysłowice - Dziećkowice żeby po 100m było już Jaworzno -
Przez j4z · Opublikowano
A spróbuj w Windzie włączyć zmienne odświeżanie dla aplikacji nie obsługujących tej funkcji. Było gdzieś w ustawieniach grafiki lub ekranu. -
Przez stevie · Opublikowano
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue Ja miałem problemy jak wykrzaczyła mi się karta tzn. sterowniki nvidii po którejś tam z kolei aktualizacji i pomogło wyczyszczenie folderu z błedami (usunięcie 'całej kolejki')... Może trzeba będzie nawet 'pokazać ukryte pliki' w tym folderze... Oczywiście, można przed tym mykiem skopiować raporty z tej lokalizacji i potem 'przejąć władzę' (take ownership jako admin). -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Kolejny „fake” autoświat” cytując „Historia tego nietypowego mandatu zaczyna się od ulewnego deszczu. Tak ulewnego, że automat źle dobrał ustawienia i kierowca Tesli musiał zwiększyć częstotliwość pracy wycieraczek manualnie. Problem w tym, że w Tesli — a także wielu nowych chińskich autach — można to zrobić wyłącznie z poziomu ekranu multimediów. Mężczyzna oderwał wzrok od drogi, stracił panowanie nad pojazdem i uderzył w drzewa.” W Tesli całe sterowanie wycieraczkami odbywa się poprzez przycisk na lewej manetce przy kierownicy lub w nowszych wersjach gdzie nie ma manetki poprzez dedykowany przycisk już na kierownicy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi