Element Wojny 4 999 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Pre-order złożony. Recenzenci kanciarze promują jakieś koreańskie chodzenie po górach, a dobre gry pomijają. 5 1
Reddzik 3 350 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Tak jak się spodziewałem, kaszanka zone. Tak bym nie kupił https://www.ppe.pl/news/406766/tragiczne-oceny-samson-zamiast-czarnego-konia-2026-roku-mamy-wielka-porazke.html
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Pre-order złożony. Recenzenci kanciarze promują jakieś koreańskie chodzenie po górach, a dobre gry pomijają. A co w tej grze dostrzegasz dobrego? Ja patrząc na gp, to jedynie jazda może być jako taka, ale walka i chodzenie to jest takie nijakie, aby nie powiedzieć, że jak na 2026r to oni się z tą grą jakieś 15 lat spóźnili takie moje spostrzeżenia po oglądnięciu tych filmików z poprzedniej strony. To już więcej polotu ma ten CD. Oby dwie gry mnie nie interesują, ale jakbym miał wybierać to bez wątpienia CD zjada ten twór na śniadanie bez popijania.
Reddzik 3 350 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Takich gier to nawet Crimson nie chce "zjadać", bo wie, że grozi to biegunką Tak na szybkiego małe podsumowanie. Edytowane 8 Kwietnia przez Reddzik 1 1
Element Wojny 4 999 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Poszli sobie do swojego tematu z tym łażeniem po górach, a sio. 9 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): A co w tej grze dostrzegasz dobrego? Widzę tu całkiem spory realizm, ładne i dość żywe miasto, sporo aktywności pobocznych, całkiem przyjemna choć momentami mroczna fabuła (VG247), niezły voice acting, są nawet jakieś opcje romansowe. Takie budżetowe połączenie Cybera, RDR2 i Deus Ex'a. Nic tylko kupować. 1 2
AlienT 35 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia RR on i off wogole nie widze roznicy, za to w fps widac
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Z całym szacunkiem ale jak to jest napisane bez żadnej ironii to 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): Poszli sobie do swojego tematu z tym łażeniem po górach, a sio. Widzę tu całkiem spory realizm, ładne i dość żywe miasto, sporo aktywności pobocznych, całkiem przyjemna choć momentami mroczna fabuła (VG247), niezły voice acting, są nawet jakieś opcje romansowe. Takie budżetowe połączenie Cybera, RDR2 i Deus Ex'a. Nic tylko kupować.
AlienT 35 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Widzi ktoś różnice tym razem telefonem robiłem rr on i off Edytowane 8 Kwietnia przez AlienT
caleb59 2 064 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Róbcie zwroty na Steam jeśli nadal możecie, dobra rada. 1
JeanPepin 393 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Tak jedno zdjęcie jest na górze drugie na dole a po za tym nie widzę, powiesz coś o gameplayu? Myślę czy nie wciągnąć i sprawdzić do dwóch godzin 😂 mialem kupić ale rezki miażdżą , a szkoda.
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 3 minuty temu, caleb59 napisał(a): Róbcie zwroty na Steam jeśli nadal możecie, dobra rada. Jak ktoś kupił na steamie a po za tym to przed 2h, niektórzy mogą grę ukończyć, wtedy zwrot i będzie dobra cena
Element Wojny 4 999 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Crimson na starcie też miał słabiutkie noty na Steamie, a teraz poszybowały na 80+. Tutaj będzie podobnie. Gracze zweryfikują debilarzy, którzy nie dostali w łapę. Edytowane 8 Kwietnia przez Element Wojny
caleb59 2 064 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Tutaj będzie podobnie. Gracze zweryfikują debilarzy, którzy nie dostali w łapę. Ojciec, nie trolluj bo to trzeba umić robić.
AlienT 35 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 27 minut temu, JeanPepin napisał(a): Tak jedno zdjęcie jest na górze drugie na dole a po za tym nie widzę, powiesz coś o gameplayu? Myślę czy nie wciągnąć i sprawdzić do dwóch godzin 😂 mialem kupić ale rezki miażdżą , a szkoda. Fajne to z godzinę gram i chcę jescze. Przyjemnie po crimson komuś porządnie zaj... bać 😉 i to za free Edytowane 8 Kwietnia przez AlienT
znaFca 182 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 3 minuty temu, AlienT napisał(a): i to za free Nie no, ale piratów to się powinno tępić po stokroć.
Godlike 999 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 5 minut temu, userKAMIL napisał(a): Co za gniot! XD A myślałem, że każda gra z ładna grafa Ci się podoba i może chociaż powąchać stópki mesjasza gejmingu jakim jest CD
userKAMIL 1 059 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Do CD tylko nowe GTA podskoczy. A tak długo, długo nic.
Rekomendowane odpowiedzi