Samochody
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Jak na razie świetnie, nic nie driftuje, można ustawić niskie martwe strefy, gałki bardzo precyzyjne, lepsze jak w padzie od xboxa. Jedynie krzyżak trochę taki roztelepany i głośnawy, ale jak by się sprawdzał w mordobiciach i czy lepiej od tego xboxowego to nie wiem bo nie grałem w takie gierki jeszcze -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
To ja Ci mówię, że na dzień dzisiejszy ps 5 w trybie z RT(lub też bez) ma mniejszy stuttering niż mój pc ze stopki bez RT. I nie, nie jestem jedynym, ani nawet w mniejszości z tym problemem. UE 5 to padaka, każda gra na PC ma traverersal stuttering, tydzien/dwa temu latało info, że devowie z cdpr znalezli jak sobie z tym poradzisz i sam epic zaimplementował ten patch u siebie, pewnie dopiero gry z ue5.5 to będą mieć, stalker chyba na 5.1 jest oparty. U mnie w obu grach mam powiedzmy 70-80 fps, w stalker więcej bo mam Generator odpalony, I pomimo tego czuć chrupneicia co chwilę. Może są one widoczne bardziej na oled, nie wiem. Ale wiem za to, że sterowanie myszka jest mega irytujące przez to. Oby, ja dzisiaj wracam do msfs o ile serwery się nie wyhuśtają -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Większość zapłaciła grosze w GP i może też ograć Indianę. Może to dowiezie chociaż -
Przez Reddzik · Opublikowano
Tak to wygląda po zminimalizowaniu gry, w grze według MSI Afterburner, co widać na screenach jest ponad 20GB, wychodzi na to, że z 100MB+ więcej niż to co pokazuje Windows Teraz jak odpaliłem, włączyłem FG i na razie na presecie średnim + dlss balans nawet spoko, ale poza wioską mam poniżej 7GB vram, nawet ok 6GB vram, ale jak się zbliżam do wioski to jest nawet 7.5GB. -
Przez sniper76 · Opublikowano
Ramki w układzie 2R już po wyjęciu z pudełka są wydajniejsze niż takie 1R o tych samych zegarach i timingach. Pamięci w układzie 1R posiadają kontroler 2x32bit, a 2R już 4x32bit (pracują w quad) innym tematem jeszcze bardziej dociskającym jest korekcja błędów na poziomie samej ramki die ECC (2x40bit, 4x40bit) można w BIOS włączyć pod warunkiem, że RAM wspiera technologię - nie polecam tylko jako ciekawostka tylko JEDEC chyba...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi