Motomemy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Mnie raczej omija ten problem bo mieszkam w bloku, nie muszę palić w piecu druga sprawa że po tylu malowaniach już jest gorzej niż powinno być + w pokoju w którym siedzę przy TV/PC i śpię czeka mnie odmalowanie ścian na wiosnę i z doświadczenia wiem że malowanie tego kawałeczka za kaloryferem potrafi zejść dłużej niż całego pokoju więc plan jest taki że zawołam gościa ze spółdzielni mieszkaniowej aby zdjął stary pomaluje ten kawałek ściany i na drugi dzień żeby przyszedł założyć nowy Ogólnie spółdzielnia nie pozwoliła mi tego robić jak jest sezon grzewczy. -
Przez Zas · Opublikowano
Miałem odpisać, ale kanon już was wyjaśnił. Słabo się orientuję w procedurze kredytowej (te wszystkie operaty, sraty-taty, kopie umowy deweloperskiej i inne potrzebne dokumenty), a w kontaktach z majstrami, co mają mi urządzić potencjalne gniazdko jeszcze mniej, ale jak widać jakąś tam elementarną wiedzę na temat zakupu mieszkania obciążonego kilkuset tys. zł kredytu posiadam. -
Przez kanon7 · Opublikowano
"A może by tutaj jakiś wałek in-blanco zrobić mu na mieszkaniu/ach?!" -
Przez j4z · Opublikowano
Parę lat tam siedziałem i chyba ani razu takiego nie widziałem. Moje też były lepsze, jak kolumy stały 1-1,5m od ściany albo jak zrobiłem dsp to w ogóle miałem równy wykres, ale już tak się nie bawię w to. Bardzo duże znaczenie też ma miejsce odsłuchowe. Specjalnie wrzuciłem pomiar gdzie jedyna zmienną była odległość mikrofonu od ściany.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi