PaVLo 993 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Jako fana całej serii, której pierwsze dwie części ogrywałem jeszcze na PSX, kupili mnie tym materiałem. Wiem na pewno że kupię i zagram 2
userKAMIL 880 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Też czekam. Jest jakaś konkretna dara premiery podana?
Phoenix. 5 249 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Ja czekam ale dla mnie zaden TT to nie jakis game changer, od tak mila przyjemna gierka z ladnymi widoczkami. Sentymentami nie wracam do starych czesci bo to juz dawno zapomniane wiec rozczarowania byc nie powinno
Zdzisiu 410 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 W dniu 12.12.2025 o 09:20, Vulc napisał(a): Są te osoby z nami na sali? Jeśli nie, to nie wiem po co takie wtrącenia. Jak ktoś chce większe cycki, z pewnością pojawią się na PC stosowne mody. Całą serię uważam gameplayowo za słabą w porywach za średnią. Cycki to było coś co potrafiło przeważyć żeby spojrzeć jednak na grę bardziej przychylnym okiem. A mody tutaj nie pomogą bo tak jak w przypadku ostatniej trylogii lepiej było sięgnąć po np. Metal Gear Solid V 1
PaVLo 993 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Pod twó komentarz idealnie pasuje Stellar Blade, gra o boobsach i doopie, zresztą zobacz top mody do tej gry
Zdzisiu 410 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 No Stellar Blade znam bardzo dobrze i sądzę że to gra tej dekady. Jednak przez wady i potknięcia twórców oceny 10/10 też bym nie dał.
JeRRyF3D 1 794 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 3 godziny temu, Zdzisiu napisał(a): No Stellar Blade znam bardzo dobrze i sądzę że to gra tej dekady. Domniemam, że to sarkazm (?)
Vulc 2 300 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Opublikowano 14 Grudnia 2025 Nie byłbym taki pewny, jak widać cyc sajz to poważna sprawa.
ODIN85 3 770 Opublikowano 15 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2025 Petycja na polski język https://www.change.org/p/add-spanish-spain-italian-and-polish-dubbing-to-tomb-raider-legacy-of-atlantis
Totek 905 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Rozmiar cycka ma znaczenie, aczkolwiek tyłek jest nie mniej ważny. Przez czasu większość będziemy go oglądać. Niech was nie zwiedzie ślepe przekonanie młody padawanie
JeRRyF3D 1 794 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Opublikowano 16 Grudnia 2025 (edytowane) Ja jestem jakiś dziwny, bo mam na to szczerze wywalone (i zawsze miałem). Jeżeli bohaterka nie jest SKRAJNIE szpetnym gibonem (i odwrotnie PRZESADNIE przerysowaną sexbombą, jak w StellarB - i to wcale nie działa dla niej na plus), to... nie zauważam tematu. Zapytajcie mnie, w której kolejnej części Lara była brzydsza, ładniejsza, obszerniejsza... nie wiem ! LOTTO mi to. To samo miałem przy Alloy, czy innej Cirii - wywalone. Jak nie pali oczu szpetotą, ani przerysowaniem - nie zauważam tematu. Edytowane 16 Grudnia 2025 przez JeRRyF3D 4
Doamdor 2 376 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Oddajcie nam Angeline Jolie. Grałbym Edytowane 2 Stycznia przez Doamdor
Zas 363 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) W dniu 16.12.2025 o 10:16, JeRRyF3D napisał(a): To samo miałem przy Alloy, czy innej Cirii - wywalone. Jak nie pali oczu szpetotą, ani przerysowaniem Alloy nie pali oczu szpetotą? Ja wiem, że każda potwora, albo że "potwór, nie potwór..." no ale są jakieś granice, zwłaszcza w casualowej twórczości rozrywkowej. Nawet rubensowskie pączusie miały przynajmniej kobiece buzie. I tak, zdaję sobie sprawę, że co druga gruba baba koło pięćdziesiątki wygląda podobnie jak Alloy... no właśnie. Aczkolwiek co to Tomba, to absolutnie nie cierpię starej, przerysowanej Lary z bimbałami rodem z podrzędnego anime i vibem ryczącej czterdziestki, no ale co zrobić, do tego właśnie wracamy. Przecież target, który będzie kupował pod wpływem nostalgii, wkracza właśnie w kryzys wieku średniego, więc wybór MILF-a jest całkiem logiczny. Edytowane 2 Stycznia przez Zas
Rekomendowane odpowiedzi