Art385 512 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 godzin temu, Pavel87 napisał(a): Robiłeś tylko główną fabułę czy jakieś zadania poboczne też? Pytam z ciekawości, gdyż chyba dam się przekonać na nowe Control czytałem, że główna fabuła to tak 25-30 godzin a poboczne drugie tyle. Nie zrobiłem chyba ze 6 pobocznych. Tłukłem je bo myślałem, że są potrzebne do fabuły, bo mi się znacznik z głównej misji nie pojawiał a trzeba było śmignąć do fabryki i utłuc resonanta. Nastawiaj się, że całość skrócisz do 20h a dobrze zacząć rushować na trybie wspomaganym po misji w zapadlisku, bo ci się uleje. W niektórych miejscach przegięli jak otwórz 1 drzwi, 2 drzwi aaaaa zasuwaj 3 otworzyć Jedyne czego nie mogę zrozumieć po co oni próbowali ja na siłę przedłużać tu by 12h starczyło aż nadto. Z resztą teraz to już olewka mam już preordera na Star Warsa Galactic Racera i będę męczył do porzygu tak samo jak poprzednika ćwierć wieku temu. 1 1
Jaycob 3 174 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, Art385 napisał(a): Po to jest tryb wspomagania. Ręce to ci dopiero opadną na hedronie. Natomiast to nużące tłuczenie mobów, to imo ukłon stronę homomapetów od soulsów. Na szczęście nie poszli na całość a jak się zorientowali się co zrobili, to dodali tryb wspomagania. Tryb wspomagania chyba jest tylko po to, żeby trochę podkręcić poziom trudności, bo na normalnym jest za łatwo. Ja poszedłem w prawie full summoning + zapłon i krytyki, i teraz siekam po kilka tysięcy obrażeń. Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Nawet nie zrobili różnych wrogów w zależności od strefy. Niby w Parku są inni ale potem też ich dali do ostatniej lokacjii. No chyba jednak zrobili. Jest jeszcze jedna strefa. W samym Archiwum mam 46 wpisów przeciwników (23 + 12 + 11). To, że część z nich później pojawia się również w innych lokacjach, nie oznacza przecież braku różnorodności. Chyba że oczekujesz, że każdy przeciwnik ma mieć przypisaną jedną lokację na sztywno.
ODIN85 5 303 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Wątpie żeby tyle ich było. 20 to max Też mam ten sam build Edytowane 2 godziny temu przez ODIN85
Jaycob 3 174 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie musisz wierzyć. Wystarczy wejść w Archiwum i policzyć. I chyba trochę idealizujesz jedynkę. Tam też większość walk opierała się na mieszaniu różnych wariantów Syku.
aureumchaos 822 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 58 minut temu, Art385 napisał(a): Po to jest tryb wspomagania. Ręce to ci dopiero opadną na hedronie. Natomiast to nużące tłuczenie mobów, to imo ukłon stronę homomapetów od soulsów. Na szczęście nie poszli na całość a jak się zorientowali się co zrobili, to dodali tryb wspomagania. Jaki tryb? Cheat? Jest mod na zwiększenie damage żeby szybciej ubijac gąbki.
ODIN85 5 303 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Dobra ostatni boss nie taki ciężki. Gra dostaje tytuł najgorszej premiery września. Prostacki tytuł i tyle. Już lepiej drugi raz ograć 1. Openworld tu się nie sprawdził. 35 minut temu, Jaycob napisał(a): Nie musisz wierzyć. Wystarczy wejść w Archiwum i policzyć. I chyba trochę idealizujesz jedynkę. Tam też większość walk opierała się na mieszaniu różnych wariantów Syku. Pewnie się kolorkiem tylko różnią Edytowane 1 godzinę temu przez ODIN85
Jaycob 3 174 Opublikowano 42 minuty temu Opublikowano 42 minuty temu Godzinę temu, aureumchaos napisał(a): Jaki tryb? Cheat? Jest mod na zwiększenie damage żeby szybciej ubijac gąbki. Taki tryb, w którym możesz sobie dostosować trudność pod siebie. Można ustawić nawet zabijanie na strzał. Zresztą masz to w opcjach, przejrzyj sobie, co dokładnie zawiera. A wrogowie wcale nie są tacy gąbczaści. Przy odpowiednich synergiach, można już całkiem konkretnie kosić. Do tego Zapłon i jakieś zakończenie kombinacji. Sugeruje iść pod krytyki, weź sztylety, a jako drugą formę młotek, bo bardzo ładnie nabija stagger. No i jeszcze jedno - niestety mobki mają skalowanie poziomów. Jeśli jesteś poniżej ich poziomu, to siłą rzeczy będziesz dostawał mocniej i dłużej ich tłukł.
Art385 512 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu Godzinę temu, aureumchaos napisał(a): Jaki tryb? Cheat? Jest mod na zwiększenie damage żeby szybciej ubijac gąbki. Tryb wspomagania gdzie możesz sobie ustawić wszystko nawet "one hit kill" i gdyby nie on, to pewnie byłbym mniej pozytywnie nastawiony.
aureumchaos 822 Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu (edytowane) Zbalansowalem sobie zabawe ze teraz zgabki sa jak pumex... mozna skupic sie na fabule Te misje poboczne tez dziwne, nigdy nie wiadmo gdzie isc bo pelno backtrackingu po ulicach 10k dokumentow z czego 95% to mydlo i powidlo napisane przez AI i szkoda to nawet czytac Bieganie z tym pradem z generatora do generatora przypomina mi mini gierki z mass effect 2 krotych nienawidzilem i zmodowalem Doi tego Moby sie RESPAWNUJA!!!! bleh i w kolko to samo X, Y, X , y ,x Y ,z Y do porzygu... (ok czasem LTi RB od biedy)... Ale z asysta jest szans aze skoncze i moze bedzi enaciaghane 6/10... generalnie z Contyrol to tylko nazwa zostala jak w silent hil F czy plague tale resonance itp... Nawalanka jak platformowki z Commodore c64 typu rambo czy comanndo Edytowane 23 minuty temu przez aureumchaos
Rekomendowane odpowiedzi