Control Resonant
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jankooo · Opublikowano
Mi się wydaje, że szanowne grono powinno odświeżyć swoje informacje bo o ile kiedyś mfg było tylko nic nie znaczącym bajerem tzn. co z tego, że było więcej klatek i obraz wyglądał na płynniejszy jak zauważalnie gorsze odczucia były z powodu laga, tak teraz jest git. Nie wiem kiedy jakaś zmiana nastąpiła bo po testach na początku (początki serii RTX50XX) za używalne uważałem tylko zwykłe FG a samo MFG traktowałem jako ciekawostkę zarezerwowaną dla najszybszych wyświetlaczy. Później kupiłem oleda 280Hz i co? I nawet wysoki FPS z mfgx3 to była lipa w sensie, że nie widziałem korzyści w stosunku do FG. Teraz gram w Cyberpunka dlss5 z bazowym FPS zdecydowanie poniżej 60 i dla mfgx3 uzyskuje 115-130fps. Teoretycznie powinna być lipa... Obraz nie jest idealny bo zdarzają się jakieś artefakty ale to i tak tryb, który daje najlepsze wrażenia wizualne w tej grze BEZ wyczuwalnego laga. Także polecam potestować -
Przez ptys · Opublikowano
ależ oczywiście, może trafić do szpitala w imienia Pawłowa w Kijowie a tam za trzy lata zostanie cudownie uleczony i wyjdzie na wolność, zresztą podobnie ma się sprawa z Mieszkiem R, który zabił kobietę na uniwerku w Wawie, za AI "Rodzice Mieszka R. (sprawcy zabójstwa na Uniwersytecie Warszawskim) to zamożni mieszkańcy Pomorza: ojciec jest prawnikiem, a matka pracownicą naukową jednej z pomorskich uczelni" z pierdla by raczej nie wyszedł a z wariatkowa za kilka lat jak sprawa przyschnie może wyjść bez żadnych konsekwencji AI; "Tak, można wyjść na wolność ze szpitala psychiatrycznego po popełnieniu zabójstwa, ale dzieje się to wyłącznie wtedy, gdy sąd i lekarze uznają, że sprawca nie zagraża już społeczeństwu i ustały przyczyny stosowania środka zabezpieczającego." dalsze korzyści to brak kontaktu z bandziorami, spacerki po parku zamiast małym spacerniaku, możliwość wyjść przepustek w celu poprawienia zdrowia, lepsze dojście i częstsze wizyty bliskich, szpital zapewnia dużo większą swobodę jak więzienie itd. niżej Porównanie swobody: Szpital psychiatryczny vs. Więzienie zresztą wpisz w google frazę czy szpital psychiatryczny zapewnia większą swobodę jak więzienie -
Przez Jaycob · Opublikowano
Fajny quest. Jak ją wykonałeś? Nie tam, dłuższa była w Nieznanym. Brzmi to bardziej jak słaby build - albo wręcz jego brak. Nie mam żadnych problemów z tłuczeniem mobów, czasami się wręcz dziwię, że tak szybko wszyscy padli. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
No wychodzi na to, że biegli postawili wstępna diagnozę która teraz trzeba potwierdzić lub obalić należytym badaniem psychiatrycznym. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No jeśli przypadek jest ewidentny. a i tak będzie druga opinia. Nie wiesz o czym piszesz. Jak zawsze. Dokładnie. Gość nigdy nie wyjdzie z zakładu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi