Poszukiwania nowej obudowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
To zupełnie inna kwestia. Jest jednak sporo grono "nowoczesnych" ludzi, którzy mają tradycję w 4 literach i co zrobisz jak nic nie zrobisz ? -
Przez Cappucino · Opublikowano
Widzę kolejne odklejenie, teraz będzie datą produkcji opon rzucał....Nie zmienia to faktu, że stary 15 letni passat na 13 letnich oponach zlał chińskie auta zaprojektowane na kolanie z elektroniką z temu, badane wirtualnie. pod względem bezpieczeństwa i tyle w temacie -
Przez tomcug · Opublikowano
Pokazujesz jedynie ułomności programowego pomiaru frametime, nic więcej. Poza tym Spider-Man ma tendencje do ścinek przy niektórych konfiguracjach i dotyczy to również Intela i w sumie, z tego co zaobserwowałem, to jest kwestią bez jakiegoś konkretnego schematu i nigdy nie udało mi się ustalić, czemu czasami tak się dzieje. -
Przez kamo_8895 · Opublikowano
Zasilacz też juz mam i słyszałem, że porządna to firma jesli chodzi o zasilacze wiec zostanę przy tym. W takim razie chyba wszystko już wybrane, teraz tylko na spokojnie dokupić resztę komponentów no i zacząć build, nie mogę się doczekać 😀 Dziękuję za pomoc i wszelkie porady!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi