DDR2 i DDR3 - żylka Janusza w obliczu kryzysu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez areczek1987 · Opublikowano
Chcesz dyskutować gdzie jest ułomne am4? Bo tam może jest jeszcze ddr4 które wiele osób ma lub nie podchodzi pod 2k za 16gb. Jest i x3d dla sporej tutaj gronu graczy co już kosztuje 2k za 8 gorących ale mało prądożernych rdzeni na niskim takcie. Może jest jeszcze to niby pro 16c i jak za tysiąc to pytanie czemu tak tanio? Wątpliwe czy podskoczy do 2k chyba że ktoś się przywiązał do am4. Tak to trochę w tym momencie robi się koślawa i gorsza platforma od tej niby nowszej intelowskiej co też już też jest pogrzebana. Robią się jaja i niektórzy się cieszą... -
Przez eNeSik · Opublikowano
No nie do konca tyle leci tych kluczy. Jest szansa, ze klucz bedzie mial premie i tego goblina ale rzadkosc klucza jest spora. Ja sam majac kilkadziesiat godzin w endgame, tsrgetujac sie na zdobywanie klucza i farme tych kluczy - zdobylem 1 klucz i to juz majac Mityki ktore potrzebowalem Co prawda leci 5 mitykow z takiego goblina ale to nie jest napisane, ze bedziesz mial te co potrzebujesz bo leca losowo Zreszta same mityki juz dawno nie sa niczym nadzwyczajnym. Itemami za ktorymi sie biega to dobre legendarki z GA (2+) i mocne unikaty z GA (2+ i wysokie rolki). A dodatkowo i tak jeszcze zostaje santyfikacja ktora co prawda mitykow nie psuje ale moze zepsuc legendarke/unikat (rzadko) albo dac cos niepotrzebnego gdzie sam dazysz zeby porobic chore przedmioty (bo sanktyfikacja na to pozwala) Niektorym sie to podoba, niektorym nie ale w D4 przy obecnej itemizacji - nic lepszego sie nie wymysli, jedynie czekac na konkretne zmiany w trzonie itemizacji (w co bardzi watpie) -
Przez dan254 · Opublikowano
Pal pod aury to jest dopiero kosmos.Gra polega na chodzeniu i zbieraniu przedmiotów.Build dla wyjątkowo leniwych https://youtube.com/shorts/X3ER2L0BpwM?si=OyVD8APboh4DIkuL -
Przez Petru23 · Opublikowano
A taki? https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/volvo-v60-ID6HOUaE.html?reason=listing -
Przez Kowal_ · Opublikowano
Miałem, ale też nie mam porównania do innych w tej skali i kwotach. Ale jeździło się fajnie, nauczyłem się sporo teorii jak i modów, co warto robić, a co nie. Od lipca się bawię skalą 1:10 tj. FMS FCX10, fajny Land Cruiser Mnie się mocno spodobała jazda po lesie takim modelem, stawy i trochę technicznej jazdy. Wciągnęło mnie, społeczność lokalna też fajna. A na święta, do podzikowania sobie zamówiłem ARRMA Mojave 4s 😜
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi