miro 1 272 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia nie mogłem zmęczyć , zaskoczony jestem że dali pieniądze na drugi sezon, tylko Akolita to przebija.. w 99% zachwyceni są fani animowanych rebeliantów..ci co nie oglądali, jak ja, to średnio bardzo. a jeden Anakin wiosny nie czyni... orównywanie tego do Andora to obraza dla najlepszego co spotkało od lat świat SW drugi sezon Bobby to cisza.. 1
Vulc 2 820 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia U mnie podobnie, nie zmęczyłem pierwszego sezonu. Jest Andor i później długo, długo nic.
Reddzik 4 188 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Oglądałem 1 sezon Ashoki, mi tam pasowało, Andor na pewno był lepszy bez dwóch zdań. Mandalorian też mi się podobał, poza Andorem i Mandalarionem wszystko wyraźnie słabsze. Niestety film Mandalorian i Grogu-byłem w kinie, słabszy niż serial.
Pentium D 2 030 Opublikowano Niedziela o 00:21 Opublikowano Niedziela o 00:21 No i wywalili Spider Noir do kosza. Nie będzie kolejnego sezonu. https://www.filmweb.pl/news/Koniec+serialu+"Spider-Noir"+z+Nicolasem+Cage'em+i+Brendanem+Gleesonem.+Amazon+nie+zamówi+2.+sezonu-168435
Kadajo 10 367 Opublikowano Niedziela o 00:25 Opublikowano Niedziela o 00:25 Bo nigdy nie miało być kolejnego sezonu.
ODIN85 5 175 Opublikowano Niedziela o 01:33 Opublikowano Niedziela o 01:33 Gdyby był duży sukces to by był. 1
Kadajo 10 367 Opublikowano Niedziela o 07:02 Opublikowano Niedziela o 07:02 Przecież był duży sukces. Ale jeszcze raz napiszę, to był miniserial i nie miało być nigdy drugiego sezonu.
miro 1 272 Opublikowano Poniedziałek o 04:06 Opublikowano Poniedziałek o 04:06 wszystkie doniesienia o drugim sezonie to były pobożne życzenia fanów i youtuberów którzy dla klikalności snują dyrdymały.. showrunnerzy podobnie, dla radości gawiedzi odpowiadali wymijająco, tak jest miejsce w historii na dalszy ciąg i tyle.. a sam serial od początku był kupiony jako limited, zamknięta całość w 8 odcinków i wystarczy 1
Rekomendowane odpowiedzi