Niedziałający link
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
I to jest właśnie myślenie naszych obecnych "elyt" żeby tylko nie podpaść USA zamiast realnie budować sojusz z tymi, którzy mają takie same albo przynajmniej podobne cele i w oparciu o geografię. Nie ma już prymatu więc nawet iluzja parasola ochronnego USA przestala działać. Nawet nie słuchasz tego co przedstawiciele USA mówią wprost - celem są Chiny a wszystko inne to środki i będziemy interweniować tam gdzie mamy w tym swój interes. Europa musi zadbać o siebie sama. -
Przez ukasz12 · Opublikowano
Obecnie jak gram mam średnio +/-100fps. Ale pograć jakiś Dm, casual to tak jak napisałeś @VRman jest tragedia. CSgo chodziło bardzo dobrze. Gram obecnie 4:3 stretched 1280x960. Czy wsadzenie tutaj używanej i7 4790k i jakiejś mocniejszej grafy miałoby sens? Odnośnie GPU nie wiem w co mógłbym tutaj celować. -
Przez bleidd · Opublikowano
Aktywne sugeruje, że to coś więcej niż kanaliki wentylacyjne. Btw. Jeszcze jedna rzecz jaka mi się przypomniała to spryskiwacz do kamery cofania. Niby prosta rzecz a jaka użyteczna, to mnie strasznie irytuje w A3 że po jeździe (nawet krótkiej) w deszczu/błocie kamera jest tak usyfiona, że podczas cofania nic nie widać. Tutaj spryskujesz i jest po problemie. Chociaż VW czy Merc mają kamerę schowaną pod znaczkiem, który się uchyla podczas cofania więc to też dobre rozwiązanie. -
Przez Vulc · Opublikowano
Spoko, jedyne co mnie tutaj przekonuje to fakt, że Fleabag jest generalnie bardzo dobrze oceniany i zgarnął swego czasu trochę nagród, więc widocznie coś w tym jest. Po prostu kompletnie nie dla mnie, dotrwałem do połowy pierwszego sezonu (czwarty odcinek?). Killing Eve? Podobnie. Oczywiście Tomb Raider nie jest tak "ambitny" i być może będzie to wyglądać odmiennie. Tak czy inaczej produkcje PWB to nie moje klimaty. -
Przez VRman · Opublikowano
A ja patrzyłem na 2x24GB za 1099zł na Amazonie w Grudniu i mówię "nieee, za duże ryzyko, że to już wyżej nie poleci" BTW. Apropo przyszłości to patrz na mój post z listopada: Dawać mi tu 10K/miesiąc za bycie analytynkiem rynkuf
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi