Rx9060 16gb vs rtx 5060ti 16gb
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/user-claims-ryzen-9800x3d-died-on-asus-x870-board-then-it-killed-the-replacement-9850x3d-too -
Przez Send1N · Opublikowano
@maxmaster027Wątpię, skoro na wszystkich późniejszych wersjach po 21h2 było już zauważalnie gorzej że nagle na 25h2 który niczego względem 24h2 praktycznie nie zmienił byłby jakiś przyrost w tym benchmarku, tak się składa że 4 dni temu zainstalowałem lekko zmodyfikowany W11 25H2 IoT LTSC + wykonałem dodatkowo we własnym zakresie całą masę cięć tylko że nie mam już screenów z przed 2 lat z bencha SOTR' na W10 i W11 21h2 bo miałem je w telefonie i nie zrzuciłem na PC szkoda bo sprzęt nadal mam identyczny ale nie chce mi się już instalować W10 i W11 21h2 aby zrobić porównanie do obecnego systemu Z resztą w tym przypadku raczej odchudzanie i wyłączenie zbędnych usług,telemetrii itp niczego nie wniesie bo to pewnie inny scheduler robi różnicę. -
Przez lokiju · Opublikowano
Zbierają, dzisiaj Pan żul przyszedł do Auchana z całym workiem puszek i butelek. Tylko, że musiał je nadmuchać bo wszystkie miał zgniecione. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Co by nie mowic dodana mapa jest fajna tylko po pierwsze za pozno, za malo i zbyt rzadko oraz malo roznorodnie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi