sideband 1 996 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Platforma testowa: RTX 5090 Z690/13900K 8P+SMT OS: Win10 22H2 Test jest czysto zależny od GPU oraz w każdym wypadku działa DLSS Transformer. Testy dodatkowe RB 6 3
Send1N 4 741 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Szacunek za poświęcony czas i to jeszcze na urlopie Tak szczerze mówiąc to po tym co pisałeś w głównym temacie sterów spodziewałem się większych "fajerwerków" szczególnie po dowgrade sterów do dużo starszych względem nowych gdzie ta przykładowa różnica 11,9% w nobody wants to die się podziała far cry 5 w ogóle nie ma Edytowane 10 godzin temu przez Send1N
sideband 1 996 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu Pisałem o tym w temacie soft pokazywał bzdury Dlatego już wspominałem, że nie ma takich różnic Znajdziesz posty FC5 już sobie darowałem tam nie było żadnych większych różnic. Tak naprawdę między czasie testowałem wiele rzeczy i robiłem robotę dwa razy bo lepiej wszystko posprawdzać niż się wygłupić. Stricte od strony GPU Win10 22H2 aż do Win11 25H2 ta sama wydajność, Win10 21H2 ciut niższa wydajność ~2%. 1
Send1N 4 741 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ok już wszystko wiem z wykresów wynika że jednak warto mieć świeże stery, więcej tytułów zyskuje zamiast tracić mimo że różnice są niewielkie
PaVLo 984 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Przy zmianie sterów na nowsze, zaznaczałeś aby robił czystą instalację, używałeś DDU czy normalnie instalowałeś? Pytam bo ja przeważnie instaluję normalnie, a co kilka rewizji, zaznaczam, aby robił czystą instalację. DDU nie używam bo kiedyś tak mi wyczyścił, że nie rozpoznawał żadnej karty.
AndrzejTrg 2 870 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja tam zawsze siedziałem na sterach co dana gra wymagała tzn. jak krzyczało że trzeba zaktualizować aby zagrać, to wtedy aktualizowałem. Raz kiedyś chyba na gtx460 zainstalowałem najnowsze i od tego momentu nigdy więcej tego nie zrobiłem.
Above 1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wszystko fajnie ale czemu nadal Windows 10? Ciekaw jestem wyników ale na Windows 11.
Merqus4 42 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, Above napisał(a): Wszystko fajnie ale czemu nadal Windows 10? Ciekaw jestem wyników ale na Windows 11. Raczej wątpię w jakieś diametralne różnice.
Rekomendowane odpowiedzi