Nie musi wcale dojść do ataku na Grenlandię. Trump może się z nimi teatralnie pokłócić i powiedzieć "ci niewdzięczni europejczycy są chamscy, więc wychodzimy (my=USA) z NATO.
Być może taki plan zrodził się na kremlu lub gdzieś indziej, bo choć mam pewność, że Trump jest zdracją działającym przeciwko interesom USA, to nie mam pewności kto nim steruje.
Żeby wejść do twojego domu siła muszę ci dać w zęby? A jak po prostu przejdę około ciebie, usiądę na kanapie i odmowie opuszczenia lokalu twierdząc że od dzisiaj będę oglądał twój telewizor, to będzie to użycie siły czy nie?
ZEN+ miał lepszy kontroler pamięci a i tak w zdecydowanej większości przypadków nie dało się zrobić stabilnych 3600 stając na głowie wykonując ostre kalibracje a tu autor pyta o ZEN1 + xmp 3600
Szczerze to nie jestem idiotą więc do takiej sytuacji by nie doszło abym takiego kogoś potrzebował, ale jak coś to bym przyją na klatę, a nie próbował się wybielać z ewidentnej swojej winy jak to robi ten ten typ, no ale widać kto jest człowiek a kto awruk.
Rekomendowane odpowiedzi