sil3nthunt3r 20 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Czyli jednak sprawa indywidualna @Lukas85 Jak D2R działa na Steam Decku?. Może jednak spróbuje na swoim Legionie, w sumie D2R przed snem to może być coś ciekawego @Reddzik Jak grasz pod młotki to pamiętaj że na koszmarze możesz już sobie zrobić 2 x Spirit. Paladyn nie musi czekać na Monarcha. Dodatkowo paladyńskie tarcze często mają all res więc super sprawa. Przy 2 x Spirit już wyraźnie lepiej się gra Hammerdinem
Reddzik 2 926 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, sil3nthunt3r napisał(a): Jak grasz pod młotki to pamiętaj że na koszmarze możesz już sobie zrobić 2 x Spirit. To wiem, oglądałem filmik Nadina, by sobie przypomnieć to i owo, mam maga i nekro(gram na offline) mam podropione runy, chyba wszystko co powinno być potrzebne, mam tarczę 3s ale z dodatkowymi obrażeniami bez resów. Więc szukam nadal. Muszę tylko mieć bazę pod spiryty, chyba, że sobie magiem wydropię.
sil3nthunt3r 20 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, Reddzik napisał(a): To wiem, oglądałem filmik Nadina, by sobie przypomnieć to i owo, mam maga i nekro(gram na offline) mam podropione runy, chyba wszystko co powinno być potrzebne, mam tarczę 3s ale z dodatkowymi obrażeniami bez resów. Więc szukam nadal. Muszę tylko mieć bazę pod spiryty, chyba, że sobie magiem wydropię. No ten filmik w sumie wyjaśnia wszystko 3 soc tarczę też możesz wykorzystać. Przysięga starożytnych bardzo dobra na początek gry Chociaż baza z res lepsza. Dodatkowa obrażenia pod młotki nie przydatne Ja raczej gram online n/l. Laddery już sobie daruję, ile można Chociaż offline też lubię. Kilka postaci zrobiłem od zera do hella Na offline szybko można expić dzięki mp.
Lukas85 2 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 22 minuty temu, sil3nthunt3r napisał(a): Czyli jednak sprawa indywidualna @Lukas85 Jak D2R działa na Steam Decku?. Może jednak spróbuje na swoim Legionie, w sumie D2R przed snem to może być coś ciekawego @Reddzik Jak grasz pod młotki to pamiętaj że na koszmarze możesz już sobie zrobić 2 x Spirit. Paladyn nie musi czekać na Monarcha. Dodatkowo paladyńskie tarcze często mają all res więc super sprawa. Przy 2 x Spirit już wyraźnie lepiej się gra Hammerdinem Działa bardzo dobrze, z tym że nie ma wersji na Steam i trzeba trochę pokombinować żeby odpalić launcher Blizzarda. Niemniej polecam 1
sil3nthunt3r 20 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @Lukas85 Ok, widzę jakieś filmy jak to zrobić na YT. Spróbuje Już by dziady z Blizza zrobiły normalny launcher pod SteamOs
Lukas85 2 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @sil3nthunt3r D4 jest na steam, nie rozumiem dlaczego Blizzard nie wydał reszty serii na platformie Valve 🤔
sil3nthunt3r 20 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Wiem, wiem. Ale mam już na Battlenecie, a drugi raz D4 to na pewno nie będę kupować
Reddzik 2 926 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 25 minut temu, sil3nthunt3r napisał(a): Ja raczej gram online n/l. Laddery już sobie daruję, ile można Chociaż offline też lubię. Kilka postaci zrobiłem od zera do hella Na offline szybko można expić dzięki mp. Wpierw grałem na online, mam tam postacie, maga na piekle ale nie skończone piekło, i zacząłem grać na offline, właśnie przez pryzmat możliwości zwiększenia ilości graczy, a gram solo, więc uważam, że to będzie lepsze. Tylko potem musiałem zrobić przerwę i długo nie wracałem do gry, a teraz przez D4 i Paladyna zachciało mi się pograć pierwszy raz Palkiem w Diablo. Tu mam za "darmo", z dodatkiem do D4 póki co się wstrzymałem. Edytowane 4 godziny temu przez Reddzik
sil3nthunt3r 20 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Solo offline daje więcej satysfakcji. Każdy item czy high runa pod build daję radochę Już nie mówię o solo uberach, ten dreszczyk emocji jaki Torch wypadnie Na online to handel i pyk wszystko masz od ręki. A jak ktoś jeszcze w D2jsp się bawi to nawet ladder to żaden problem 1
Godlike 952 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, sil3nthunt3r napisał(a): Soso pod Lightning kroi wszystko Ale fakt Hammerdin to mega uniwersalny build. Spokojnie można nim robić ubery. 1 punkt w Fanatyzm i mamy hybrydę Hammerdin/Smiter. Ofkoz inny sprzęt trzeba sobie przygotować Choć Sanatorium Chasou, szybciej się robi pod FoH. No i Java, dla mnie chyba najlepszy build w grze. Ooo tak, i niebieskie Javeliny warte taczkę istow 1
sil3nthunt3r 20 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 9 minut temu, Godlike napisał(a): Ooo tak, i niebieskie Javeliny warte taczkę istow +6 do java skills i 40 ias. Nigdy na oczy nie widziałem Chyba że na Maxroll Zwykłe tytki też wystarczają. Zawsze 2 pary jedna na sobie druga w kostce. Co by nie trzeba latać do miasta naprawiać Eteryki zawsze mi jakieś słabe wypadały.
Godlike 952 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 56 minut temu, sil3nthunt3r napisał(a): +6 do java skills i 40 ias. Nigdy na oczy nie widziałem Chyba że na Maxroll Zwykłe tytki też wystarczają. Zawsze 2 pary jedna na sobie druga w kostce. Co by nie trzeba latać do miasta naprawiać Eteryki zawsze mi jakieś słabe wypadały. Oo właśnie, te, te, mi to boty znosił rzadko bo rzadko ale zdarzało się, pamiętam że zawsze za dużo forum golda albo istow szły, raz sam znalazłem je w Kurast 😁
azgan 1 161 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 6 godzin temu, galakty napisał(a): Tak sobie myślę czy na handheldzie nie pograć w dwójkę, D4 na razie czekam na nowości. Jestem już w II akcie właśnie dotarłem na pustynię 😁👍. Odpoczywam tak od farmienia itemów w Diablo IV i czekam grając w Diablo II: Resurrected na dodatek do czwórki Lord of Hatred . 4 godziny temu, Reddzik napisał(a): Próbowałem grać na padzie, nie jest idealnie, dla mnie było nieprzyjemnie. Jak problem z ogarnięciem przedmiotów w ekwipunku, stashu, tak przypisywanie wszelkich skrótów, a już nie wspomnę jak zabraknie flaszek many, życia i teraz jak to szybko użyć w inventory/ekwipunku gdy mamy np kogoś na plecach. Ponoć D3 jest dużo lepsze, nie grałem, nie raz myślałem by nie kupić pakietu D2R z D3 na Switcha, i z tego co wiem działa cross save, więc grając na PC można popykać na konsoli- o ile mamy możliwość- abonament. Musiałbym sobie przypomnieć na PC z D2R na padzie ale wiem, że było nieprzyjemnie i to bardzo. D4 na padzie jeszcze spoko- tu tylko zarządzenie sprzętem było średnie. D2 nie jest tak dobrze zrobione pod granie na padzie jak 4 i niestety czuć to
azgan 1 161 Opublikowano 44 minuty temu Autor Opublikowano 44 minuty temu I nocka zarwana znowu będzię 😂😅😉 2
sil3nthunt3r 20 Opublikowano 15 minut temu Opublikowano 15 minut temu @azgan Ech dobrze to znam, nie pierwsza nie ostatnia Spacer z psem zaliczony, zaraz instaluje D2R na Legionie, tak dla testów 1
Rekomendowane odpowiedzi