Slayer 295 Opublikowano Piątek o 18:51 Opublikowano Piątek o 18:51 Ciekawy wczoraj kontrast zobaczyłem. Moja kobieta nie gra raczej w ogóle w gry no i mówię jej, że dodali nową postać do diablo 2 no to ona na to, ze super itp. no i nagle mówię jej, że za 109zł jest po czym zapada cisza. Spojrzała się na mnie "to trzeba za to jeszcze dodatkowo zapłacić? Myślałam, że dadzą za darmo" no i tu mnie uderzyło jak to ja przyzwyczajony już do takich praktyk nawet nie byłem zaskoczony sytuacją. Poczułem, że dałem się złapać w pułapkę, przed którą lata temu ludzie ostrzegali. Ehh... 1
azgan 1 226 Opublikowano Piątek o 19:04 Autor Opublikowano Piątek o 19:04 9 minut temu, Slayer napisał(a): Ciekawy wczoraj kontrast zobaczyłem. Moja kobieta nie gra raczej w ogóle w gry no i mówię jej, że dodali nową postać do diablo 2 no to ona na to, ze super itp. no i nagle mówię jej, że za 109zł jest po czym zapada cisza. Spojrzała się na mnie "to trzeba za to jeszcze dodatkowo zapłacić? Myślałam, że dadzą za darmo" no i tu mnie uderzyło jak to ja przyzwyczajony już do takich praktyk nawet nie byłem zaskoczony sytuacją. Poczułem, że dałem się złapać w pułapkę, przed którą lata temu ludzie ostrzegali. Ehh... I ma racje bo to w zasadzie płatny Update/Patch do Remake/Remastera starej gry... Jeszcze zrozumiałbym gdyby dodali 6 akt to O.K Najlepsze jest to że w Immortal dodali za darmo a Ci co kupili Resurrected muszą znowu płacić 🙃
sil3nthunt3r 60 Opublikowano Piątek o 19:11 Opublikowano Piątek o 19:11 Bo Immortal to darmowa gra to i dodatki za darmo. D2R nie jest za darmo to i dodatki nie mogą być darmowe. Proste
Stjepan 2 650 Opublikowano Piątek o 19:11 Opublikowano Piątek o 19:11 Kiedyś się łączyło dwa kompy lub więcej i graliśmy w Diablo 2 po LANie całą noc, to było granie, piwko, pizza i jedziemy, nawet w wersję od wujka z Ameryki tak dało radę grać.
azgan 1 226 Opublikowano Piątek o 19:29 Autor Opublikowano Piątek o 19:29 (edytowane) 18 minut temu, sil3nthunt3r napisał(a): Bo Immortal to darmowa gra to i dodatki za darmo. D2R nie jest za darmo to i dodatki nie mogą być darmowe. Proste Dodatki O.K ale nie 1 postać w cenie dodatku Ja za 2 dodatki z nowymi aktami/mapami i 2 nowe klasy do D4 dałem 175 zł 😅🙃 Edytowane Piątek o 19:30 przez azgan 1
Stjepan 2 650 Opublikowano Piątek o 19:33 Opublikowano Piątek o 19:33 Diablo Immortal to chińskie gówno, wolę grać w Titan Questa na telefonie. W wyże na padzie.
sil3nthunt3r 60 Opublikowano Piątek o 19:40 Opublikowano Piątek o 19:40 Ja Immortala to tylko na yt widzialem szkoda dysku na takie coś My w D2 na Lanie w gimnazjum graliśmy na informatyce 1
pijoter100 41 Opublikowano Piątek o 20:38 Opublikowano Piątek o 20:38 Normal ukończony, mocna postać, rezonujące uderzenie robi robotę. Czy poziom trudności ma wpływ na drop run u hrabiny? Lepiej ją farmić na normalu czy koszmarze?
sil3nthunt3r 60 Opublikowano Piątek o 21:20 Opublikowano Piątek o 21:20 (edytowane) @pijoter100 Ma wpływ. Im wyższy poziom tym większa pula run które możesz wydropić. Tutaj wszystko dokładnie opisane https://maxroll.gg/d2/meta/countess-farming-guide Edytowane Piątek o 21:21 przez sil3nthunt3r 1
Slayer 295 Opublikowano Piątek o 21:27 Opublikowano Piątek o 21:27 47 minut temu, pijoter100 napisał(a): Normal ukończony, mocna postać, rezonujące uderzenie robi robotę. Czy poziom trudności ma wpływ na drop run u hrabiny? Lepiej ją farmić na normalu czy koszmarze? Hrabinę najlepiej farmić na players 1 akurat 2
Gothic 132 Opublikowano Sobota o 23:10 Opublikowano Sobota o 23:10 Na 30 lecie Diablo to ta aktualizacja powinna być darmowa lub co najwyżej za jakieś symboliczne 10-15$.
Sidr 196 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu "Przykry los fanów Diablo 2"... Jakby tego nie racjonalizować, taka prawda. 1
Lukas85 20 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Ja tam tych 109 zł nie żałuję. Hell skończony. Zaraz 80 lvl, trochę tz i będzie trzeba pomyśleć o jakichś uberkach 😁 Edytowane 14 godzin temu przez Lukas85 2
Reddzik 2 997 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Do tego mogą być ciekawe zmiany w sezonie, więc może sam zacznę sezon, mimo że najwięcej grywam na postaciach offline.
sil3nthunt3r 60 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ja też nie żałuje 81 lvl. Co do Warlocka. No jest troszkę przegięty Mam nadzieję że zostanie sensownie zbalansowany. Bind Demon. Hephasto z aurą Conviction. No totalne op. Nie trzeba mieć Infi 1
panicz patryk 91 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Odpalilem wczoraj gre i pogralem chwile barbem, druidem i necro, wszystkie na 90 lvl. Odpadlem po paru minutach. Gra juz nie daje tyle radosci co kiedys, a nawet zaraz po wyjsciu update z lepsza rozdzielczoscia. Pamietam czasy jak z kompem do kuzyna szedlem i gralismy polaczeni przez LPT. Podczas jednej z gier otworzyl on skrzynke, wypadlo z niej unikatowe fazowe ostrze. Bylem blisko to zajebalem... do teraz mam wyrzuty sumienia.
galakty 4 040 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 13.02.2026 o 19:51, Slayer napisał(a): Ciekawy wczoraj kontrast zobaczyłem. Moja kobieta nie gra raczej w ogóle w gry no i mówię jej, że dodali nową postać do diablo 2 no to ona na to, ze super itp. no i nagle mówię jej, że za 109zł jest po czym zapada cisza. Spojrzała się na mnie "to trzeba za to jeszcze dodatkowo zapłacić? Myślałam, że dadzą za darmo" no i tu mnie uderzyło jak to ja przyzwyczajony już do takich praktyk nawet nie byłem zaskoczony sytuacją. Poczułem, że dałem się złapać w pułapkę, przed którą lata temu ludzie ostrzegali. Ehh... Daliby 30-40 zł za postać i byłoby ok. 109 zł to serio dużo, fajne gry się kupowało taniej w całości.
DżonyBi 2 074 Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu 100 zł - dajcie spokój. Dobry obiad w restauracji z "przystawką" tylko kosztuje. Na drugi dzień stawiasz dwójke w toalecie i tyle z tej stówki.
galakty 4 040 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu To się kalkuluje tylko fanom D2 i komuś kto będzie dużo grał. Ja bym dobił do endgame może i zostawił, także za drogo. Wolę dobry obiad.
Rekomendowane odpowiedzi