Slayer 291 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ciekawy wczoraj kontrast zobaczyłem. Moja kobieta nie gra raczej w ogóle w gry no i mówię jej, że dodali nową postać do diablo 2 no to ona na to, ze super itp. no i nagle mówię jej, że za 109zł jest po czym zapada cisza. Spojrzała się na mnie "to trzeba za to jeszcze dodatkowo zapłacić? Myślałam, że dadzą za darmo" no i tu mnie uderzyło jak to ja przyzwyczajony już do takich praktyk nawet nie byłem zaskoczony sytuacją. Poczułem, że dałem się złapać w pułapkę, przed którą lata temu ludzie ostrzegali. Ehh... 1
azgan 1 226 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, Slayer napisał(a): Ciekawy wczoraj kontrast zobaczyłem. Moja kobieta nie gra raczej w ogóle w gry no i mówię jej, że dodali nową postać do diablo 2 no to ona na to, ze super itp. no i nagle mówię jej, że za 109zł jest po czym zapada cisza. Spojrzała się na mnie "to trzeba za to jeszcze dodatkowo zapłacić? Myślałam, że dadzą za darmo" no i tu mnie uderzyło jak to ja przyzwyczajony już do takich praktyk nawet nie byłem zaskoczony sytuacją. Poczułem, że dałem się złapać w pułapkę, przed którą lata temu ludzie ostrzegali. Ehh... I ma racje bo to w zasadzie płatny Update/Patch do Remake/Remastera starej gry... Jeszcze zrozumiałbym gdyby dodali 6 akt to O.K Najlepsze jest to że w Immortal dodali za darmo a Ci co kupili Resurrected muszą znowu płacić 🙃
sil3nthunt3r 58 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Bo Immortal to darmowa gra to i dodatki za darmo. D2R nie jest za darmo to i dodatki nie mogą być darmowe. Proste
Stjepan 2 645 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kiedyś się łączyło dwa kompy lub więcej i graliśmy w Diablo 2 po LANie całą noc, to było granie, piwko, pizza i jedziemy, nawet w wersję od wujka z Ameryki tak dało radę grać.
azgan 1 226 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 18 minut temu, sil3nthunt3r napisał(a): Bo Immortal to darmowa gra to i dodatki za darmo. D2R nie jest za darmo to i dodatki nie mogą być darmowe. Proste Dodatki O.K ale nie 1 postać w cenie dodatku Ja za 2 dodatki z nowymi aktami/mapami i 2 nowe klasy do D4 dałem 175 zł 😅🙃 Edytowane 1 godzinę temu przez azgan 1
Stjepan 2 645 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Diablo Immortal to chińskie gówno, wolę grać w Titan Questa na telefonie. W wyże na padzie.
sil3nthunt3r 58 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja Immortala to tylko na yt widzialem szkoda dysku na takie coś My w D2 na Lanie w gimnazjum graliśmy na informatyce 1
pijoter100 41 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu Normal ukończony, mocna postać, rezonujące uderzenie robi robotę. Czy poziom trudności ma wpływ na drop run u hrabiny? Lepiej ją farmić na normalu czy koszmarze?
Rekomendowane odpowiedzi