Stara instalacja [dwużyłowa - bez uziemienia], a... komp stacjonarny. Ryzyko?!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Jeju zluzuj trochę Po prostu jeszcze niedawno pisałeś że auto potrzebne na już, a teraz pytasz wszystkich jak świecą lampy i auta dalej nie ma Ale żeby Ci przykro nie było, poczytałem trochę i faktycznie w Auris/Corolla narzekają na soczewki. Montują jakieś HIR2 od Elta i niby lepiej. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Dobra ta nowa piosenka -
Przez Tankietka · Opublikowano
https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/polska-przygotowuje-zmiany-w-dokumentach-stanu-cywilnego-po-wyroku-tsue Pisiaki by wolały kary płacić niż się godzić na taki lewacki bullshit UE. -
Przez VRman · Opublikowano
A autem możesz normalnie jeździć? Ze zdrowiem nie ma problemu? Bo może to nie wina pozycji pedałów, że nogi bolą po chwili. Ja mam problem, że mi mięśnie się męczą po krótkiej chwili. Każde. Z wyścigami jest problem bo stopy odmawiają posłuszeństwa, z brzdękaniem na klawiaturze keyboardu jest problem, a nawet z żuciem gumy bo się język "męczy". W takim przypadku żadna pozycja, żaden stojak nie pomoże, tylko trzeba rozwiązać przyczynę (problem zdrowotny), ale jeśli jesteś w stanie normalnie jeździć autem i nie masz podobnych problemów z mięśniami to raczej nie to. A co do kierownicy na kolanach, to w 1998r. kupowałem swoje pierwsze kółko: i jak widać miało odpowiednią podstawkę pod nogi. Bez tego nierealne. Nawet z takim czymś grało się do dupy, no może poza Monster Truck Madness 2
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi