6950XT na 5080 - czy warto?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez davids80 · Opublikowano
Mam pytanie trochę z innej beczki. Posiadam RTX 5070Ti i chciałbym się odnieść do wskazań w GPU-Z Otóż w trybie Default: Pixell Fill-rate wskazuje: 246,9 GPixel/sec, Texel Fill-rate wskazuje: 720,2 GTexel/sec GPU Clock: 2295 MHz, Memory: 1750 MHz Dafault Clock: 2295 MHz, Memory: 1750 MHz Po zrobieniu UV i delikatnym podniesieniu zegarów, odczyty prezentują się tak: Pixell Fill-rate wskazuje: 190,1 GPixel/sec, Texel Fill-rate wskazuje: 554,4 GTexel/sec GPU Clock: 1703 MHz, Memory: 1938 MHz Dafault Clock: 2295 MHz, Memory: 1750 MHz W zakładce Sensors wszystko niby wygląda OK (GPU Clock, Memory, Power, Voltage) ale w odczycie w Graphics Card: (Pixell Fill-rate, Texel Fill-rate oraz GPU Clock) wskazuje jakbym obniżył wydajność… Co jest nie tak? Moje ustawienia, wskazania czy jeszcze coś innego? Wrzucam screeny (w tle odpalony Dying Light) -
Przez wallec · Opublikowano
To na przeczekanie do refresh'y. Dałem tak małe siano (850zł) za platformę, że szkoda było siedzieć na LGA1700. Ram idzie kozacko, a dopiero szlifuję przy 1.5v - 8200CL36 Temperatury względem LGA1700 też git - niesamowita jest ta równowaga na rdzeniach -
Przez bbandi · Opublikowano
Robiłem maly test, o 15:00 pompa przestała podgrzewać, podgrzała do 23.3 (realna jest 21 bo czujnik jest w ciepłym miejscu przy pompie) teraz jest 18:30 po 3.5 godziny spadek temperatury nie jest nawet o 0.1 stopnia, fakt na zew jest teraz -1 ale to pokazuje jak działa efektywnie, załączy się dopiero przy 22.7 czyli w nocy. -
Przez Godlike · Opublikowano
Ooo tak, i niebieskie Javeliny warte taczkę istow
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi