Krystian03 17 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Tak jak w tytule. Ja np. słucham voxa, bo jest mix nieco starszych i nowych muzyczek, szczególnie w nocy. 1
Lypton 1 017 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Radio Chlew. http://www.radiochlew.pl/index.html
Qrdello 1 047 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia RMF Classic. Uwielbiam nuty filmowe a tam ich pełno. W czwartkowe popołudnia leci też playlista top 20 muzyki filmowej i z gier. No i spokojna, klasyczna nuta uspokaja mnie podczas wiecznego stania w wrocławskich korkach 1
maras2574 1 020 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Żadnego. Np. w aucie muza z pendrive albo tel.
Send1N 5 455 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Radio zawsze jest ratunkiem na imprezie/ognisku jak każdy chce puszczać swoją muzykę aby wszystkich pogodzić ja to bym tylko nirvane puszczał jak sobie wypije, kumpel z kolei depeche mode reszta znajomych nie koniecznie chce tego słuchać i włączamy najczęściej ESKA ROCK ale jak w radiu poleci jakiś kawałek nirvany czy depeszów to nagle nikt nie ma nic przeciwko Edytowane 23 Stycznia przez Send1N
Vulc 2 314 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Żadnego. Gdziekolwiek się nie poruszam na piechotę czy samochodem, towarzyszy mi Spotify.
Send1N 5 455 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Nie wiem czy kojarzycie ale Od 2019r na RMF FM w nocy leci program "Sceny Zbrodni" całkiem fajnie się słucha czasem tych historyjek przy jakiejś nocnej robocie gdy nie ma szans czegoś oglądać na ekranie
Pan Mateoo 638 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia zazwyczaj wybieram miedzy eska a vox fm, od czasu do czasu jeszcze expressfm. staram sie unikach rmf i takich bo ta muzyka jest tak zapetlona jak prawie na esce ale tam lepsze zroznicowanie imo
Rekomendowane odpowiedzi