Jakiego radia słuchacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Ehhh brakuje tu tych "plusów" i tak muszę specjalnie napisać, że w 100% zgadzam się z @GordonLameman w kwestii dostępu dzieciarni do portali społecznościowych. Naprawdę nie rozumiem jak komuś może zależeć na tym, żeby to szambo ciągle wylewało się bez absolutnie żadnej kontroli. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ciiii, berg uogólnił, łapię go za słówka -
Przez radzio_z · Opublikowano
Założyłem sobie, że jak już będę zmieniał, to poszukam płyty z czymś lepszym na pokładzie, żeby właśnie nie było szoku po przesiadce z X-Fi. Pytanie tylko czy samo ALC1220 załatwia sprawę, czy znaczenie mają jeszcze inne elementy. Jak pisałem, jakości audio nikt dziś nie testuje, więc trudno znaleźć cokolwiek które modele mają dobry poziom dźwięku. Może być tak jak piszesz, że po odpaleniu wszystkiego, pierwsze co zrobię to zamówię AE-5, żeby mi uszy nie krwawiły. Tak, znam temat. Powiedzmy że nie chciało mi się bawić w nieoryginalne sterowniki, przywiązałem się do funkcjonalności tych oryginalnych, a mój SB Live był już na tyle wyeksploatowany, że uznałem że to dobry powód na zmianę na coś nowego. Zażyczyłem sobie na urodziny i dostałem to co mam do dziś. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
O to jest dobra oferta 300-400zł wiecej i 2kg chłodzenie -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ja i tak poczekam na pojedynek nova vs zen6 i dopiero zdecyduję. Oby był wyrównany
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi