Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, janek25 napisał(a):

20 i nie ma szaprania jak u amd ale to szczegół z ktorym sie nie pogodziłeś jak ci z politycznego jak pisza bzdury....

Ustawiam tak detale w grach w które gram, by w ogóle nie korzystać z fsr czy generatora jeśli one przeszkadzają ;) 

W screenach częściej było 15 niż 20...a sorry 20 nie było chyba w żadnym :hihot:

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano
18 minut temu, Send1N napisał(a):

Tego typu wypowiedz z twoich ust pada dość często po czym za chwilę wszyscy na forum widzą twoje poczynania :E :hihot: zobaczymy jak długo posiedzisz na tej 5070 która to swoją drogą chwile temu zastąpiła u ciebie wydajniejszą 9070XT :majty:

Masz racje ale mialem juz 5070/5070ti/5080/9070xt i szczerze nie bylem z zadnej karty bardziej zadowolony niz z 5070, a do Rubina zmieniac juz nie bede. W warzone mam 200fps-250fps a to najwazniejsze bo to gra w ktora gram 95% czasu wszystkich gier  :D 

• Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, Send1N napisał(a):

Tego typu wypowiedz z twoich ust pada dość często po czym za chwilę wszyscy na forum widzą twoje poczynania :E :hihot: zobaczymy jak długo posiedzisz na tej 5070 która to swoją drogą chwile temu zastąpiła u ciebie wydajniejszą 9070XT :majty:

A może zrozumiał w końcu :E 

Mnie kiedyś wymiana sprzętu jarała, 2600x -> 3600x -> 5600x = mega frajda z przekładki i radość.

Dziś jakbym władował 9800X3D to bym miał "meh, no fajnie". 

• Upvote 2
Opublikowano

@galaktyNo niestety mam podobnie, do 30stki był ten ogień i chęci a po to już zaczęło się stopniowo wszystko wypalać  :E podziwiam tych dziadów z forum co mają 5 dych na karku i dalej są podnieceni sprzętem jak zabawką za dzieciaka ;) Ale z drugiej strony może po prostu nie mają innych zajęć i smutne życie pod pantoflem? kto wie :hihot:

• Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, Send1N napisał(a):

No niestety mam podobnie, do 30stki był ten ogień i chęci a po to już zaczęło się stopniowo wszystko wypalać  :E podziwiam tych dziadów z forum co mają 5 dych na karku i dalej są podnieceni sprzętem jak zabawką za dzieciaka ;) Ale z drugiej strony może po prostu nie mają innych zajęć i smutne życie pod pantoflem? kto wie :hihot:

Na starość jak już dzieci odchowane i jest czas to czemu nie? Pewnie też będę grzebał znowu, albo nawet bawił się w naprawy, lutowanie kto wie :D 

A teraz mam dużo innych zajęć i obowiązków, jeszcze jak się uda za kilka lat potomka począć to wgl komputery nie będą mi w głowie ;) 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No dokładnie właśnie to miałem na myśli dlatego napisałem że podziwiam, sam chciałbym żeby mi się znowu chciało tak bardzo jak mi się nie chce :E;) kiedyś to przerzucałem graty mimo że nie brakowało wydajności a chwile temu nawet mi się nie chciało zmienić platformy jak za samego procka mogłem mieć mobo + cpu + ram na am5 :hihot:

Edytowane przez Send1N
  • Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Send1N napisał(a):

a chwile temu nawet mi się nie chciało zmienić platformy jak za samego procka mogłem mieć mobo + cpu + ram na am5

Ale to nie jest (subiektywnie) wina tego, ze sie nie chce tylko sprzety maja za male wzrosty wydajnosci. Oraz nie ma gier dla ktorych warto zmienic sprzet i powiedziec WOW.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Send1Nbo po 40 człowiek znów zaczyna mieć na to czas ;) 

Sam do tego podchodzę jednak na zasadzie, że zmieniam gdy jest potrzeba...stąd od 2.5 roku ciągle 7800x3d a nie 9800x3d, dziadka dopiero zastąpi zen6 x3d :) 

Edytowane przez Krzysiak
  • Upvote 1
Opublikowano
43 minuty temu, Send1N napisał(a):

No dokładnie właśnie to miałem na myśli dlatego napisałem że podziwiam, sam chciałbym żeby mi się znowu chciało tak bardzo jak mi się nie chce :E;) kiedyś to przerzucałem graty mimo że nie brakowało wydajności a chwile temu nawet mi się nie chciało zmienić platformy jak za samego procka mogłem mieć mobo + cpu + ram na am5 :hihot:

Jeden lubi przerzucać graty i testować, drugi lubi być aktywnym na forum, a trzeci lubi grać.  :przytul:

• Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, Krzysiak napisał(a):

bo po 40 człowiek znów zaczyna mieć na to czas ;) 

Czas to ja mam tylko chęci mniej, ja kawaler bez dzieci także u mnie to w drugą stronę działa :E wyszumiałem się a teraz stopniowo dziadzieje :hihot: chociaż w sobotę czy w niedzielę nadal potrafię wykręcić taki wynik że startujemy ze znajomymi w multi powiedzmy o 10 rano a koniec jest o 3 czasem 5 nad ranem w poniedziałek :E także wykręcam w jedną dobę lepszy wynik niż nie jeden gamer grając regularnie na co dzień :faja:

• Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, Kadajo napisał(a):

DLSS na auto i za cholerę nie wiadomo potem jakie ustawienia były :hihot:

Wiadomo. Gra Cyberpunk dostosowuje DLSS automatycznie zawsze tak samo w zależnosci od rozdzielczosci.

Jezeli masz na Auto. to 1080p ma quality, 1440p ma balanced, 4k ma performance. Tak jak w CP

W podobny sposob jak teraz DLSS Recomended.tez zawsze tak samo, jak wybierzesz DLAA, Q, B to masz preset K, jak peformance to masz preset M jak UP to masz L

• Like 1