Wymiana 4070ti 12gb
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Te obrazki są w odwrotnej kolejności, czy chronologicznie? Bo nie wiem, jaką dać reakcję pod postem, a po internetach można spodziewać się wszystkiego... -
Przez Send1N · Opublikowano
Znajdź numer i dzwoń na infolinię, pisemne zadawanie pytań już od lat nie ma sensu bo jak sam zauważyłeś odpowiadają ci boty a nie ludzie to już nie te czasy niestety -
Przez VRman · Opublikowano
O, co za przypadek. Tym zacytowanym tekstem, który napisałeś, można podsumować 90% twoich postów do mnie/o mnie. O ironio Każdego innego bym w tym miejscu przeprosił, ale ciebie nie. Chyba, że najpierw wyrównasz bilans. Masz jakieś 20 przeprosin do nadrobienia. Skoro nie było gorsze, to czemu nie chcesz widzieć w starej formie? No, to już 21 na liczniku. Piszę, że top-down slashery są nadal zajebiste (pod warunkiem grania na czymś co da im szansę, np. LCD ze single-strobe na 60Hz w grach z capem na 60 albo strobe na 120 w 120fps, albo OLED 480Hz i jakimś cudem 400+fps) a ten mi wyjeżdża, że jestem niezadowolony O docinki o moim życiu sobie daruj, trolu jeden, bo pamiętaj, że można zapisywać posty i takie obrażanie i wycieczki osobiste, trolu bufoniasty, mogą zostać wysłane do moderacji i znowu dostaniesz wczasy w Bieszczadach za bycie chamem na forum. Mod świadkiem, że poprzednie ci pomagały, bo sam nawet pytałem jakiś dłuższy czas temu czemu nagle przestałeś srać żarem w stronę innych. I się wyjaśniło. Widać lekcję należy powtórzyć. Jesteś rakiem tego forum, tępy bufonie. (teraz jak ja dostanę to polecimy razem ale ja tylko wyrównuję, bo obraziłeś pierwszy) koniec posta do Phoenixa *** nowy post: Sprawdź datę na wikipedii... -
Przez Camis · Opublikowano
A powinno żeby zamknąć mordę pisiorom. https://x.com/wolski_jaros/status/2022317054347403420 Rządzący debile Już dawno mają, niemcy były na liście a teraz lista jest specjalnie sfałszowana!!1 -
Przez Send1N · Opublikowano
Jeżeli to w 100% prawda to zgłaszaj pan to do amd niech pracują nad fixem do następnej wersji
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi