Death Stranding 2 - PC - 19 marzec
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Nawaliło 30 cm i pierwsze w tej zimie kardio z łopatą. -
Przez Mesharsky · Opublikowano
Witam ekspertów, Mam problem z pamięcią który mnie wykończył. RAM zapełnia się do 98/99% (60/64GB) w ciągu 2-7 godzin i komputer zaczyna zamulać/zamarzać. Czasami podziała kilka godzin i jest git. RAM wypełnia się sam z siebie, bez żadnego widocznego procesu w Menadżerze Zadań Wszystkie procesy razem pokazują ~20GB użycia, ale system raportuje 60GB Po restarcie wraca do normy, potem znowu narasta Co udało mi się znaleźć: Paged Pool: 142 GB (powinno być 1-2 GB) - Mój SSD płacze NonPaged Pool: 17 GB To się nie pokazuje w Menadżerze Zadań Tutaj przykładowo przywaliło 202gb/25.3 Ogółem problem następuje od 4 tygodni, nic specjalnego instalowane nie było. Przez ponad pół roku wszystko git było. Chciałbym obejść się od reinstalacji windowsa, dlatego szukam rozwiązania na tą chwilę bez tego. Przykładowy RamMap Jak ktoś ma jakiś fajny pomysł który nie będzie mnie kosztował 6k czyli wymiana ramu to byłoby mega. Profil EXPO wyłączyłem, wgl zresetowałem też cały bios, to samo. NDU próbowałem wyłączyć, to samo było. Mam tylko wielką nadzieję że to nie ramy bo pierdolnę przy tych aktualnych cenach -
Przez Fatality · Opublikowano
Fajny kastrat “byle tylko odpaliło pctowa wersje gra 6 w 60fps i pora na cs’a” ~Sony devs2026-2028 -
Przez Zachy · Opublikowano
Pokaz mi takie wyniki na cpu default i ramie 6000MHz na win 11 25h2. Nie mowie o ramach cisnietych na WC co lataja pod korek z MHz na 1.65-.17x V. Dzis odpalę na Win 11 hH23 Spectre i zobaczymy o ile mozna lepiej. -
Przez Zachy · Opublikowano
Ale on ma 2580MHz, Ty 2310MHz, chyba ze Quake 2 RTX tak przycina. Ja np na tym astralu co mam mam przy 850mV okolo 2700Mhz, tez nie wiem czy to norma. Miałem rozne sztuki i przy takim V bylo chyba maks 2300 czasami.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi