Jaycob 1 984 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Wygląda nieźle, walka ma trochę ten vibe z Sifu. Za Johnem Wickiem co prawda nie przepadam, ledwo wymęczyłem pierwszą część, ale może gra okaże się lepsza.
ODIN85 3 838 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Gry na podstawie filmów raczej nie były dobre... Jak wyjdzie w okolicy premiery filmu to nie ma co liczyć na coś wybitnego. 1
j4z 1 199 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Gry na podstawie filmów raczej nie były dobre... To było dobre https://www.gry-online.pl/gry/peter-jacksons-king-kong/zf77a Poza tym: Alien Isolation, TLotR Return of the King, Shadow of Mordor, Mad Max, Riddick, Golden Eye, Spider-Man, Batman. Edytowane 4 godziny temu przez j4z 1 1
AndrzejTrg 3 035 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Obstawiam ale niech pokażą gameplaya.
Dominix 489 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Obstawiam że gameplay to będzie QTE fest.
AndrzejTrg 3 035 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nawet nie dotrwałem do końca 1
ODIN85 3 838 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 36 minut temu, Dominix napisał(a): Obstawiam że gameplay to będzie QTE fest. Pewnie poziom Path of Neo Edytowane 2 godziny temu przez ODIN85
Akuki 74 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @ODIN85 Path of Neo był niedogotowany, a szkoda bo mnie się podobał (by;) A to robią grę o Wicku bo nowy film ma być?? A co kolanami Reevsa, się naprawiły po upadku czy też bić się będzie jak Seagal łapkami tylko ?
AndrzejTrg 3 035 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Akurat w Path of Neo nie grałem, ale znowu Enter the Matrix był całkiem spoko, jak na tamte czasy, ale jak teraz patrzę na gameplaya to lepiej nie komentować...
ODIN85 3 838 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 21 minut temu, Akuki napisał(a): @ODIN85 Path of Neo był niedogotowany, a szkoda bo mnie się podobał (by;) A to robią grę o Wicku bo nowy film ma być?? A co kolanami Reevsa, się naprawiły po upadku czy też bić się będzie jak Seagal łapkami tylko ? No właśnie ta gra to powinna być po 3 filmie a nie teraz.
Zas 366 Opublikowano 36 minut temu Opublikowano 36 minut temu (edytowane) Co do filmu mam taką samą opinię - choreografia walk super, ale jako całość zmęczyć można tylko pierwszą część. Kolejne to już taki nonsens, źe nawet filmy wuxia wypadają lepiej. Ale sama postać Wicka całkiem fajna. Ciekawe, jak dokładnie będzie wyglądać gameplay, ale może wyjdzie z tego coś fajnego. Szkoda, że nie ma szans na spin-off Figts in Tight Spaces z Wickiem, ten gameplay pasuje do niego jak ulał, tymczasem turówka, która wyszła, była chyba słabiutka... Edytowane 33 minuty temu przez Zas
Rekomendowane odpowiedzi