Czy płyta główna może uszkadzać pamięci RAM w moim komputerze?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Weź poczytaj albo obejrzyj parę filmów bo brzmisz jakbyś przespał ostatnich kilka lat Co Ci optiscaler da? Wymusi FSR tam gdzie jest DLSS, ale to nadal żart, a nie upscaler. DLSS rządzi i nie ma konkurencji, to samo FG. I tyle. Czerwoni ssą po całości i jedyne w czym są lepsi to chyba sterowniki bo tu NV odleciała. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Ta nowa mapa jest niezła, grałem w eskalację oraz podbój. Fajnie, że są bunkry i okopy. Sporo pojazdów, więc jest zabawa dla inżyniera. Do tego nie jest płaska. Kolorki też ok, ładnie to wygląda. Szkoda, że więcej taki map nie było na start gry. -
Przez Sidr · Opublikowano
Chętnie bym zagrał Warlockiem, ale nie chcę sobie psuć zabawy. Granie taką postacią mija się z ideą gry H&S. Widziałem film jak gościu ubrany tyko w Insight robi 8-player Hell. W PvP Warlock bez problemu zabija innych grając 1v7. Zrobienie tak silnej postaci, to ma być cel gry w bardzo długiej perspektywie. To jest jak granie na hackach. Z tą różnicą, że dostajemy je od twórców gry, a nie sami instalujemy. Blizzard chyba w ten sposób puszcza oko do tych wegetatywnych graczy D4, żeby D2R jeszcze kupili. Oby to naprawili przed nowym sezonem. Na chwilę obecną granie nie Warlockiem w PvE i PvP razem innym graczem, który nim gra, nie ma sensu. Wygląda jak guano, ale PoE też tak we wczesne jfazie wyglądało. -
Przez KaniaPC · Opublikowano
Dobra, oficjalnie przestaję być fanem Barcelony. Tego nie daje się oglądać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi