dobry serwis GPU najlepiej z okolic trójmiasta
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Nie wnikam o jakiego ptaka tutaj chodzi Ah, te nasze skojarzenia. -
Przez Kyle · Opublikowano
Kto pisał, że któryś samochód "chiński" jest idealny? -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Wskakuje na chwilę w przerwach pomiędzy przesyłkami. Po czyszczeniu komina łasce byłem teraz w kamieniołomie walić kilofem w Rude dla jakiegoś ogra. -
Przez Ogoniasty · Opublikowano
Czytając te wypociny paru gagatków nawet nie wiem kiedy przeczytałem wszystkie strony Chińskie auta są niedopracowane, jest wiele niewiadomych, oszczędność widać najbardziej tam, gdzie na pierwszy rzut oka nie dojrzysz. Najgorsza jest ich metoda agresywnego marketingu, który widzę nawet tutaj dotarł. Na YT nic nie skomentujesz niegatywnie, bo albo CI ukryją post, albo usuną. Przerabiane parę razy. I to głupie gadanie, że takie idealne, takie tanie...Sranie w banie. Swego czasu musiałem sprzedawać te pożal się Boże wynalazki. Od MG HS po Omody 9....Wiem o nich aż za dużo No tak mnie wnerwili, że normalnie musiałem laptopa odpalić, którego nie używałem parę miesięcy ;d -
Przez galakty · Opublikowano
Do 100% to się wszystko długo ładuje bo napięcie spada, w telefonach też. Najważniejsze żeby te 20-80% robiło się szybko, do pełna nie trzeba mieć naładowane w trasie, tylko pod domem wystarczy. Jak się skończy LPG to masz benzynę i kolejne 600-700km zasięgu. Porównanie z czapy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi